MOVADO BOLD – moderni ručni satovi ispred svog vremena

Movado je poznati švajcarski brend satova koji stvara skladnu vezu visoke tehnologije ručnih satova i umetnosti. Jedan je od vodećih proizvođača švajcarskih satova koji privlače pažnju svojom elegancijom i autentičnošću.

Ovaj impresivni brend ne prestaje da očarava svojim raznovrsnim kolekcijama još od samog osnivanja kompanije pre više od 115 godina, a posebnu pažnju privlači svojom Movado Bold kolekcijom.

Bold kolekcija ručnih satova ima poprilično muzejski netaknutu lepotu kojoj se možemo samo diviti. Movado muški i unisex ručni satovi i hronografi izrađeni su od high-tech materijala, K1 kristala i upadljivih detalja. Kućište satova izrađeno je od nerđajućeg čelika, ističu se slavnim Museum brojčanikom, a kaiševi su u kombinaciji od crne ili bele kože.

Ženski ručni satovi iz Movado Bold kolekcije prepoznatljivi su po sofisticiranom modnom sjaju, kristalima,  brojčaniku s rimskim brojevima, finoj metalnoj obradi i keramičkoj narukvici sa zlatnim ili zlatno-rozim detaljima i nerđajućim čelikom prožetim fino obrađenim dijamantima.

U Bold kolekciji ćete pronaći i modele sa “touch-screen” visokom tehnologijom, moderne metalne narukvice i sportske satove od titanijuma.

Među Movado Bold modelima ručnih satova, svako može pronaći pravi sat za sebe.

 

  • MOVADO BOLD
    • Movado
    • Bold
    • MOVADO BOLD

pročitaj još

09. 04. 2018.

Kako da nosite sat u zlatnoj boji

Kada su zlatni satovi u pitanju postoje podeljena mišljenja, s razlogom.

23. 01. 2018.

Moderan sat inspirisan glamurom Elizabet Tejlor

Movado sat Museum Wrap restilizovan je i inspirisan vintidž satom koji je nekada bio u vlasništvu slavne glumice Elizabet Tejlor.

27. 12. 2017.

Sat kao ultimativni praznični poklon

Bliži se kraj godine i uveliko razmišljate šta pokloniti voljenoj osobi za Božić ili Novu godinu.

09. 10. 2017.

Sedam satova za svaku važnu životnu etapu

Postoji sat za svaku životnu fazu i jedno je sigurno-niko nikada nije zaboravio trenutak kada je dobio svoj prvi pravi sat za odrasle.

24. 05. 2017.

Najbolji minimalistički satovi za dame-Movado

Sa porastom minimalističkog načina razmišljanja koji je u poslednjih nekoliko godina uznemirio modni svet, čini se da je redukovana estetika, trend koji je u porastu