Movado nastavlja uspešnu saradnju sa Yves Beharom

“Uzbuđeni smo što smo u prilici da nastavimo kreativnu saradnju s Yves Beharom kao i činjenicu što proslavljamo godišnjicu od prezentacije Movado Edge kolekcije, s novim specijalnim modelima,” rekao je Efraim Grinberg, izvršni direktor Movado grupe.

“Edge kolekcija predstavlja neverojatnu priliku za unapređenje čistoće i unikatnosti našeg originalnog brojčanika u novim smerovima i izuzetno smo ponosni na način na koji se saradnja odvija.”

Poseban i upečatljiv, legendarni Museum brojčanik ne sadrži brojeve. Definiše ga jedino usamljena tačka na poziciji 12 sati koja simboliše sunce u podne, dok kazaljke predstavljaju dnevnu rotaciju Zemlje oko svoje ose. Ovaj konceptualan i unikatan brojčanik jedan je od najpriznatijih vezan za dizajn satova svih vremena i jedan od najvažnijih u 20. veku

Sa direktnom, minimalističkom estetikom, Movado Edge  za muškarce je izrađen od čvrstog nerđajućeg čelika ili sa crnom PVD završnicom od čelika sa okruglim kućištem prečnika 40 mm. Nedavno transformisani konkavni brojčanici su dostupn i u peskarenoj crnoj, sivoj, metalik srebrnoj ili ponoćno plavoj boji.

Odmerena, monohromatska tonska paleta ženskih modela odražava čistu elegantanu modernost.Polirano kućište prečnika 34mm od nerđajućeg čelika ili čelika sa sjajnom žutom ili roze pozlatom, je u suprotnosti sa  teksturom  peskiranog konkavnog brojčanika.

Futuristički izgledom i osećajem, potpuno ambiciozan hronograf od nerđajućeg čelika ili crne PVD završnice od čelika, poseduje  kućište prečnika 42mm sa izrazito stilizovanim hronografskim dugmadima.

Edge kolekcija predstavlja reinterpretaciju originalnog Horwittovog dizajna u tri dimenzije, s glavnom tačkom koja se uzdiže iznad istaknutog pejzaža brojčanika što nagoveštava zrake sunca istovremeno označavajući minute na brojčaniku.

pročitaj još

27. 12. 2017.

Sat kao ultimativni praznični poklon

Bliži se kraj godine i uveliko razmišljate šta pokloniti voljenoj osobi za Božić ili Novu godinu.

09. 10. 2017.

Sedam satova za svaku važnu životnu etapu

Postoji sat za svaku životnu fazu i jedno je sigurno-niko nikada nije zaboravio trenutak kada je dobio svoj prvi pravi sat za odrasle.

24. 03. 2017.

Stiže uskoro Movado Connect

Ove jeseni i brend Movado pridružuje se svojim novim dizajnom, tržištu smart satova.

20. 03. 2017.

Movado Museum Dial Bauhaus, limitirana edicija

Vreme vizuelizirano uz smelu i priznatu jednostavnost.

07. 03. 2017.

Obradujte trendi satom žene koje vam znače

Približava nam se 8.mart Dan žena. Ukoliko još nište odlučili šta da poklonite ženama koje vam znače u životu, razmislite o ručnom časovniku.