Movado nastavlja uspešnu saradnju sa Yves Beharom

“Uzbuđeni smo što smo u prilici da nastavimo kreativnu saradnju s Yves Beharom kao i činjenicu što proslavljamo godišnjicu od prezentacije Movado Edge kolekcije, s novim specijalnim modelima,” rekao je Efraim Grinberg, izvršni direktor Movado grupe.

“Edge kolekcija predstavlja neverojatnu priliku za unapređenje čistoće i unikatnosti našeg originalnog brojčanika u novim smerovima i izuzetno smo ponosni na način na koji se saradnja odvija.”

Poseban i upečatljiv, legendarni Museum brojčanik ne sadrži brojeve. Definiše ga jedino usamljena tačka na poziciji 12 sati koja simboliše sunce u podne, dok kazaljke predstavljaju dnevnu rotaciju Zemlje oko svoje ose. Ovaj konceptualan i unikatan brojčanik jedan je od najpriznatijih vezan za dizajn satova svih vremena i jedan od najvažnijih u 20. veku

Sa direktnom, minimalističkom estetikom, Movado Edge  za muškarce je izrađen od čvrstog nerđajućeg čelika ili sa crnom PVD završnicom od čelika sa okruglim kućištem prečnika 40 mm. Nedavno transformisani konkavni brojčanici su dostupn i u peskarenoj crnoj, sivoj, metalik srebrnoj ili ponoćno plavoj boji.

Odmerena, monohromatska tonska paleta ženskih modela odražava čistu elegantanu modernost.Polirano kućište prečnika 34mm od nerđajućeg čelika ili čelika sa sjajnom žutom ili roze pozlatom, je u suprotnosti sa  teksturom  peskiranog konkavnog brojčanika.

Futuristički izgledom i osećajem, potpuno ambiciozan hronograf od nerđajućeg čelika ili crne PVD završnice od čelika, poseduje  kućište prečnika 42mm sa izrazito stilizovanim hronografskim dugmadima.

Edge kolekcija predstavlja reinterpretaciju originalnog Horwittovog dizajna u tri dimenzije, s glavnom tačkom koja se uzdiže iznad istaknutog pejzaža brojčanika što nagoveštava zrake sunca istovremeno označavajući minute na brojčaniku.

pročitaj još

09. 04. 2018.

Kako da nosite sat u zlatnoj boji

Kada su zlatni satovi u pitanju postoje podeljena mišljenja, s razlogom.

23. 01. 2018.

Moderan sat inspirisan glamurom Elizabet Tejlor

Movado sat Museum Wrap restilizovan je i inspirisan vintidž satom koji je nekada bio u vlasništvu slavne glumice Elizabet Tejlor.

27. 12. 2017.

Sat kao ultimativni praznični poklon

Bliži se kraj godine i uveliko razmišljate šta pokloniti voljenoj osobi za Božić ili Novu godinu.

09. 10. 2017.

Sedam satova za svaku važnu životnu etapu

Postoji sat za svaku životnu fazu i jedno je sigurno-niko nikada nije zaboravio trenutak kada je dobio svoj prvi pravi sat za odrasle.

24. 05. 2017.

Najbolji minimalistički satovi za dame-Movado

Sa porastom minimalističkog načina razmišljanja koji je u poslednjih nekoliko godina uznemirio modni svet, čini se da je redukovana estetika, trend koji je u porastu