MOVADO ULTRA SLIM - Novi profil modernog Movado stila

U trendu su tanja, elegantnija kućišta, a Movado svojim novim časovnikom predstavlja otelotvorenje tog trenda i svoje čuvene minimalističke estetike…

Oni su upravo predstavili svoju novu Ultra Slim kolekciju časovnika. Sa modernim izgledom i neverovatno vitkim siluetama, ova kolekcija predstavlja asortiman različitih stilova, koji savršeno prikazuju ovaj snažni modni trend, interpretiran u intrigantnom pristupu dizajna koji je karakterističan za ovaj brend.

Napravljeni od nerđajućeg čelika, čelika sa PVD detaljima od žutog ili roze zlata, svaki od četiri nova muška časovnika ima okruglo kućište prečnika 40 mm sa poliranom bazom i dubinom od 6.3 mm. Ovo jednostavno, ultra-tanko kućište igra ulogu rama za brojčanik sa soleil teksturom, koji je definisan konkavnom tačkom na poziciji 12 sati, tankim indeksima, elegantnim kazaljkama i suptilnim kontrastnim detaljima. Svi modeli dobili su besprekorne kožne kaiševe, koji kao završnicu imaju klasičnu kopču koja ima istu stilizaciju kao i kućište časovnika.

Elegantna i jednostavna, kombinovana sa crnim kožnim kaišem, čelična verzija ima crni brojčanik i srebrno tonirane akcente. Trendi model u boji roze zlata ima srebrno – beli brojčanik sa detaljima u istoj roze zlatnoj boji i kožnim kaišem u nijansi bogate čokoladno braon boje. Elegantni i prefinjeni sa zlatno toniranim detaljima na brojčaniku, dva modela sa PVD finišom od žutog zlata dostupni su sa crnim brojčanikom i odgovarajućim crnim kaišem, ili plavim brojčanikom i čokoladno braon kaišem.

Novi Movado Ultra Slim modeli su nosivi i pogodni za svaku priliku, dok nam ispunjavaju želju za posedovanjem elegantnog časovnika koji je udoban na ruci i prijatan za gledanje, sa svojim klasičnim i u isto vreme modernim stilom.

pročitaj još

09. 04. 2018.

Kako da nosite sat u zlatnoj boji

Kada su zlatni satovi u pitanju postoje podeljena mišljenja, s razlogom.

23. 01. 2018.

Moderan sat inspirisan glamurom Elizabet Tejlor

Movado sat Museum Wrap restilizovan je i inspirisan vintidž satom koji je nekada bio u vlasništvu slavne glumice Elizabet Tejlor.

27. 12. 2017.

Sat kao ultimativni praznični poklon

Bliži se kraj godine i uveliko razmišljate šta pokloniti voljenoj osobi za Božić ili Novu godinu.

09. 10. 2017.

Sedam satova za svaku važnu životnu etapu

Postoji sat za svaku životnu fazu i jedno je sigurno-niko nikada nije zaboravio trenutak kada je dobio svoj prvi pravi sat za odrasle.

24. 05. 2017.

Najbolji minimalistički satovi za dame-Movado

Sa porastom minimalističkog načina razmišljanja koji je u poslednjih nekoliko godina uznemirio modni svet, čini se da je redukovana estetika, trend koji je u porastu