Najbolji crni časovnici za muškarce

Kada treba odabrati savršeni sat, praktičnost i funkcionalnost su najvažnije, svakako.

Međutim stil i dizajn ne smeju se nikako preskočiti budući da su i oni esencijalni faktori pri odabiru dobrog sata. Čak i nešto jednostavno, kao što je boja sata može biti tačka kritičnog preloma, koja će odlučiti pri odabiru.Za muškarce koji prate i vole modu, sat u crnoj boji može biti savršena opcija. Jednostavan, elegantan, moderan i savršeno stilizovan, crni dizajn je nosiv u ofisu, tokom vikenda,  u formalnim prilikama i tokom večernjeg izlaska.

Movado satovi postavljaju standarde u inovativnom dizajnu i rado su deo svakodnevnih odevnih kombinacija u vidu moćnih aksesoara.

MOVADO je osnovan davne 1881. u Švajcarskoj i ostavio je neizbrisiv trag u časovničarstvu zahvaljujući kultnom dizajnu Museum® brojčanika. Prepoznatljiv po bogatoj i dugoj tradiciji inovacija u dizajnu i po saradnji sa najpoznatijim umetnicima, MOVADO je vlasnik preko 100 patenata u dizajnu i dobitnik preko 200 međunarodnih nagrada za inovacije.

Danas su MOVADO satovi deo stalne postavke brojnih muzeja u svetu, ali i omiljeni brend satova ljudi od istanačnog osećaja za dizajn i posebnost u svakom smislu.

U želji da vam pomognemo za kakav model da se odlučite evo predloga naših favorita iz kolekcija Movado Bold, Edge, Museum Classic, Museum Sportlife...

pročitaj još

09. 04. 2018.

Kako da nosite sat u zlatnoj boji

Kada su zlatni satovi u pitanju postoje podeljena mišljenja, s razlogom.

23. 01. 2018.

Moderan sat inspirisan glamurom Elizabet Tejlor

Movado sat Museum Wrap restilizovan je i inspirisan vintidž satom koji je nekada bio u vlasništvu slavne glumice Elizabet Tejlor.

27. 12. 2017.

Sat kao ultimativni praznični poklon

Bliži se kraj godine i uveliko razmišljate šta pokloniti voljenoj osobi za Božić ili Novu godinu.

09. 10. 2017.

Sedam satova za svaku važnu životnu etapu

Postoji sat za svaku životnu fazu i jedno je sigurno-niko nikada nije zaboravio trenutak kada je dobio svoj prvi pravi sat za odrasle.

24. 05. 2017.

Najbolji minimalistički satovi za dame-Movado

Sa porastom minimalističkog načina razmišljanja koji je u poslednjih nekoliko godina uznemirio modni svet, čini se da je redukovana estetika, trend koji je u porastu