Najbolji minimalistički satovi za dame-Movado

Sa porastom minimalističkog načina razmišljanja koji je u poslednjih nekoliko godina uznemirio modni svet, čini se da je redukovana estetika, trend koji se najvše odrazio na industriju satova ovih dana.

Obična geometrija, suptilne boje i jednostavne narukvice za zglob ruke imaju tendenciju da izgledaju odlično u svakoj prilici čak i ako nosite najformalniju odeću. Volimo elegantne i jednostavne karakteristike brenda Movado koji donose svojim satovima jednu suptilnu sofisticiranost na zglob vaše ruke.

Minimalistički satovi su definitivno stilski aksesoar svakom dnevnom ili noćnom odevnom ansamblu. Pronalaženje savršenog sata ipak može biti težak zadatak, ako ne znate odakle da počnete.

Ako planirate da napravite prvu kupovinu, pozivamo vas da pogledate naše trenutne favoritore u galeriji. Izaberite izvanredan komad Movado sata i pretvorite ga u svakodnevni modni favorit.

Movado nudi rafinirane modele kao što su Museum Classic, Rondiro, Serio ili Concerto. Vaše je samo da se odlučite.

pročitaj još

09. 04. 2018.

Kako da nosite sat u zlatnoj boji

Kada su zlatni satovi u pitanju postoje podeljena mišljenja, s razlogom.

23. 01. 2018.

Moderan sat inspirisan glamurom Elizabet Tejlor

Movado sat Museum Wrap restilizovan je i inspirisan vintidž satom koji je nekada bio u vlasništvu slavne glumice Elizabet Tejlor.

27. 12. 2017.

Sat kao ultimativni praznični poklon

Bliži se kraj godine i uveliko razmišljate šta pokloniti voljenoj osobi za Božić ili Novu godinu.

09. 10. 2017.

Sedam satova za svaku važnu životnu etapu

Postoji sat za svaku životnu fazu i jedno je sigurno-niko nikada nije zaboravio trenutak kada je dobio svoj prvi pravi sat za odrasle.

04. 04. 2017.

Najbolji crni časovnici za muškarce

Kada treba odabrati savršeni sat, praktičnost i funkcionalnost su najvažnije, svakako.