Obradujte trendi satom žene koje vam znače

 

Približava nam se 8.mart Dan žena. Ukoliko još nište odlučili šta da poklonite ženama koje vam znače u životu, onima zbog kojih ne biste ni postojali, ženama koje su vaše životne ljubavi ili najbolje prijateljice, možda je vreme da razmislite o ručnom časovniku kao posebnom poklonu.

Sat zauzima posebno mesto u svetu nakita, možda i zbog toga što se nalazi baš na našem zglobu, tamo gde se čuju otkucaji našeg srca. Nekada u sat gledamo da bismo shvatili koje je doba dana, a nekada samo da bismo pomislili na dragu osobu koja nam ga je poklonila.

Najvažnije od svega je da odaberete onaj sat koji će voljenu osobu neizmerno obradovati.

Budite metodični i kreativni. Ne žurite u impulsivnu kupovinu. Razmislite da li je vaša najvažnija žena u životu sportski tip, avanturista, da li voli drago kamenje ili je minimalista?

Časovnici mogu biti sportski, ceremonijalni, minimalistički, hi-tech… Dobar sat je večna investicija, pravi poklon, a vaše voljene žene će zajedno sa otkucajem svakog minuta, znati da možda baš u tom trenutku vaše srce  poput sata kuca samo za nju.

U ponudi imamo prelepe ručne časovnike poput TAG Heuer, Victorinox Swiss Army, Movado ili Nixon.

Vaše je samo da odaberete i poklonite s ljubavlju.

 

pročitaj još

18. 04. 2018.

TAG Heuer lansira novo specijalno Aston Martin Red Bull Racing Formula 1 izdanje

Sa novom sezonom Formule 1, koja je otpočela prvom trkom 25.marta u Melburnu, u Australiji, ovaj švajcarski časovničarski brend iskoristio je priliku kako bi zvanično predstavio svoje novo ekskluzivno izdanje TAG Heuer Connected Modular 45 Aston Martin R

16. 04. 2018.

Pobeda Danijela Rikarda na kineskom Grand Priju

TAG Heuer sa ponosom proslavlja pobedu Danijela Rikarda na kineskom Grand Priju koji se održao ovog vikenda…

16. 04. 2018.

TAG Heuer – zvanični sponzor Giro d’Italia na dva i četiri točka

Tokom italijanskog debija FIA Formula E E-Prix u Rimu 14.aprila, TAG Heuer je objavio svoje zeleno partnerstvo, koje će biti zasnovano na motoru sa nultim emisijama: Giro, za pionirsku sezonu Giro d’Italia sa električnim biciklima.

12. 04. 2018.

TAG Heuer predstavlja Aquaracer Lady Calibre 9 Automatic

TAG Heuer je lansirao sportski elegantan model Aquaracer Lady Calibre 9 sa automatik mehanizmom.

11. 04. 2018.

Bela Hadid otvorila prvi modularni TAG Heuer butik u Japanu

Simbolično razbijajući bure japanskog tradicionalnog sake pića od pirinča, prelepa Bela Hadid otvorila je novi ultra moderni TAG Heuer butik u Japanu.