Obradujte trendi satom žene koje vam znače

 

Približava nam se 8.mart Dan žena. Ukoliko još nište odlučili šta da poklonite ženama koje vam znače u životu, onima zbog kojih ne biste ni postojali, ženama koje su vaše životne ljubavi ili najbolje prijateljice, možda je vreme da razmislite o ručnom časovniku kao posebnom poklonu.

Sat zauzima posebno mesto u svetu nakita, možda i zbog toga što se nalazi baš na našem zglobu, tamo gde se čuju otkucaji našeg srca. Nekada u sat gledamo da bismo shvatili koje je doba dana, a nekada samo da bismo pomislili na dragu osobu koja nam ga je poklonila.

Najvažnije od svega je da odaberete onaj sat koji će voljenu osobu neizmerno obradovati.

Budite metodični i kreativni. Ne žurite u impulsivnu kupovinu. Razmislite da li je vaša najvažnija žena u životu sportski tip, avanturista, da li voli drago kamenje ili je minimalista?

Časovnici mogu biti sportski, ceremonijalni, minimalistički, hi-tech… Dobar sat je večna investicija, pravi poklon, a vaše voljene žene će zajedno sa otkucajem svakog minuta, znati da možda baš u tom trenutku vaše srce  poput sata kuca samo za nju.

U ponudi imamo prelepe ručne časovnike poput TAG Heuer, Victorinox Swiss Army, Movado ili Nixon.

Vaše je samo da odaberete i poklonite s ljubavlju.

 

pročitaj još

28. 05. 2018.

Danijel Rikardo, nesalomiv pod pritiskom na prestižnoj Velikoj nagradi Monaka

TAG Heuer je veoma ponosan na pobedu Aston Martin Red Bull Racing vozača Danijela Rikarda proteklog vikenda na prestižnoj Monaco Grand Prix Formula 1 trci.

25. 05. 2018.

Fudbalska legenda Lotar Mateus u novom izazovu

Pod magijom električne neizvesnosti

21. 05. 2018.

Kara Delevinj promovisala novu kampanju na Menhetnu

Ambasadorka brenda TAG Heuer, Kara Delevinj, prisustvovala je promociji i potpisivanju nove kampanje koju je nedavno snimila ekluzivno u Africi u društvu lava.

17. 05. 2018.

Novi TAG Heuer Carrera Chronograph GMT

U čast 55 godina od kada je kreiran prvi Heuer Carrera sat, TAG Heuer predstavlja novi TAG Heuer Carrera sa Heuer 02 mehanizmom i GMT funkcijom.

11. 05. 2018.

Kada se susretnu fudbal i automobilizam

U susret Grand Prix-u u Barseloni koji će se održati u nedelju 13.maja, TAG Heuer je okupio troje velikih sportista na ekskluzivnom događaju.