Sat kao ultimativni praznični poklon

Bliži se kraj godine i uveliko razmišljate šta pokloniti voljenoj osobi, ocu ili prijatelju za Božić.

Bilo da posedujete mali ili veliki budžet za kupovinu, sat je uvek odličan izbor i cenjeni božićni, odnosno novogodišnji dar. Može biti ultra moderan, tradicionalan, sportski, klasičan, ili usko povezan s nekim hobijem ili zanimanjem-pilotski, ronilački...

Poklonite voljenoj osobi sat koji će biti personifikacija njegovog ličnog stila i karaktera.

                                                                                            TAG Heuer

Ručni sat je moćno oružje koje ne samo da daje nosiocu mogućnost da odgovori na pitanje “Koliko je sati” (nadamo se s velikom preciznošću), već takođe komunicira lični osećaj stila, možda više od bilo kog drugog modnog predmeta. Istraživanja kažu da sat govori više od specijalno kreiranih cipela po porudžbini ili skupih naočara za sunce.

Naravno, da svi pomenuti predmeti čine da muškarac bude primećen, ali  je upravo časovnik presudan za stil neke osobe. Sat je stilski izraz koji odoleva testu vremena  već više od jednog veka i svojim dizajnom kao i moćnim tehnologijama pokazuje da će tako biti još dugi niz godina.

                                                                                               Victorinox

Bez obzira kakav sat nosite, satom vi upravo šaljete poruku ko ste i šta vam je važno.

Pa tako, ne daj Bože jeftinije kopije satova, više govore o vašoj škrtosti nego o stilu, dok oni skuplji satovi renomiranih svetskih juvelirskih kuća možda govore o tome koliko patite za statusnim simbolima, pre nego za kvalitetom i izvrsnošću.

                                                                                               Movado

Neophodno je napomenuti da postoji određena horološka elita bezvremenog sjaja i neprolazne lepote, globalno prepoznatljiva po kvalitetu, dizajnu, tačnosti i vrednosti.

                                                                                                     Nixon

Odabrali smo nekoliko satova, poštovanih širom sveta, ne samo po svojoj nominalnoj vrednosti, već po tome što su svojevrstan manifest muževnosti i stila, koje možete pokloniti povodom predstojećih praznika.

pročitaj još

18. 04. 2018.

TAG Heuer lansira novo specijalno Aston Martin Red Bull Racing Formula 1 izdanje

Sa novom sezonom Formule 1, koja je otpočela prvom trkom 25.marta u Melburnu, u Australiji, ovaj švajcarski časovničarski brend iskoristio je priliku kako bi zvanično predstavio svoje novo ekskluzivno izdanje TAG Heuer Connected Modular 45 Aston Martin R

16. 04. 2018.

Pobeda Danijela Rikarda na kineskom Grand Priju

TAG Heuer sa ponosom proslavlja pobedu Danijela Rikarda na kineskom Grand Priju koji se održao ovog vikenda…

16. 04. 2018.

TAG Heuer – zvanični sponzor Giro d’Italia na dva i četiri točka

Tokom italijanskog debija FIA Formula E E-Prix u Rimu 14.aprila, TAG Heuer je objavio svoje zeleno partnerstvo, koje će biti zasnovano na motoru sa nultim emisijama: Giro, za pionirsku sezonu Giro d’Italia sa električnim biciklima.

12. 04. 2018.

TAG Heuer predstavlja Aquaracer Lady Calibre 9 Automatic

TAG Heuer je lansirao sportski elegantan model Aquaracer Lady Calibre 9 sa automatik mehanizmom.

11. 04. 2018.

Bela Hadid otvorila prvi modularni TAG Heuer butik u Japanu

Simbolično razbijajući bure japanskog tradicionalnog sake pića od pirinča, prelepa Bela Hadid otvorila je novi ultra moderni TAG Heuer butik u Japanu.