Stiže uskoro Movado Connect

Ove jeseni i brend Movado pridružuje se svojim novim dizajnom, tržištu smart satova.

Savremeni dizajn za novi milenijum stiže u prepoznatljivoj oštroj tehnologiji. Sat je dizajniran  za platformu Android Wear 2.0., a  biće dostupan u oko 100 fascinantnih verzija brojčanika. Svaki brojčanik istražuje Movadov legendarni zaštitni znak-tačku u brilijantnim novim bojama, dimenzijama i detaljima.

Movado Connect nudi moderno dizajniranu estetiku sa glatkim kristalnim ivicama. U kombinaciji sa najnovijom tehnologijom preko ovog sata biće vam dostupno hiljade aplikacija, primi/pročitaj notifikacije, a sat je integrisan sa Google fit i health aplikacijama uz kompatibilnost  i sa Google Assistant aplikacijom za obavljanje raznoraznih zadataka , dobijanja odgovora i podsetnika.

Nova uzbudljiva kolekcija stiže nam ove jeseni u 5 različitih muških stilova dostupnih sa kaišem ili narukvicom.

pročitaj još

09. 04. 2018.

Kako da nosite sat u zlatnoj boji

Kada su zlatni satovi u pitanju postoje podeljena mišljenja, s razlogom.

23. 01. 2018.

Moderan sat inspirisan glamurom Elizabet Tejlor

Movado sat Museum Wrap restilizovan je i inspirisan vintidž satom koji je nekada bio u vlasništvu slavne glumice Elizabet Tejlor.

27. 12. 2017.

Sat kao ultimativni praznični poklon

Bliži se kraj godine i uveliko razmišljate šta pokloniti voljenoj osobi za Božić ili Novu godinu.

09. 10. 2017.

Sedam satova za svaku važnu životnu etapu

Postoji sat za svaku životnu fazu i jedno je sigurno-niko nikada nije zaboravio trenutak kada je dobio svoj prvi pravi sat za odrasle.

24. 05. 2017.

Najbolji minimalistički satovi za dame-Movado

Sa porastom minimalističkog načina razmišljanja koji je u poslednjih nekoliko godina uznemirio modni svet, čini se da je redukovana estetika, trend koji je u porastu