Nixon i Bones Brigade-satovi za strastvene skejtere

Skejtbording je sport, vid umetnosti, mejnstrim, stil života ...Na skejtu učite da padate ali i da se podignte, što su pravila primenljiva na kompletan život.

Da li znate da vožnjom skejta sagorevate kalorije te da ovaj sport omogućuje da budete u top formi. A kada jednom kročite na dasku postaćete i vi ovisnik o vožnji. I ne samo to… Za sve ljubitelje ove akcije, modni brendovi širom sveta prizvode opremu i aksesoare koje će od vas učini prave skejtere u trendu.

Za sve ljubitelje skejtbordinga, kompanija Nixon se udružila sa američkom skate fabrikom osnovanom 1978. Godine - Powell-Peralta, pa je lansirao ekskluzivnu limitiranu kolekciju satova koja sadrži grafike legendarne Bones Brigade: Tony Hawk, Rodney Mullen, Steve Caballero, Lance Mountain, Tommy Guerrero i Mike McGill.

U ponudi se nalaze šest super varijacija najprodavanijeg Nixon Time Teller modela, koji će vas osvojiti svojim jedinstvenim dizajnom i grafikom koja je položila test vremena, a dizajnirao ih je umetnik Vernon Courtlandt Johnson.

Ove grafike danas se smatraju skejting simbolom i simbolišu slobodu pokreta, čudnovatost i jedinstvenost. Saradnja između Nixona i Powell-Peralte savršen je spoj, jer Nixon satovi obuhvataju sve užitke življenja, pa se zbog toga  Bones Brigada savršeno uklapa u celokupnu priču. Nixon je prepoznatljiv po svojoj autentičnosti, jedinstvenom dizajnu i bojama, s kojima se svako može poistovetiti.

Širom sveta zaljubljenike u ovaj brend povezuje isto: ljubav prema ekstremnim sportovima, avanturi i življenju van zone komfora.Kolekcija je limitirana i predviđa se veliki interes za Nixon X Bones Brigade modele satova.

Da li je i vas zainteresovala ova inovativna kolekcija satova koja je dostupna ekskluzivno u skate shopovima i Nixon buticima širom sveta? Bilo da se aktivno bavite ovim sportom ili ne, možete nabaviti neki od ovih satova, jer se oni savršeno uklapaju u savremeni stil odevanja.

pročitaj još

15. 05. 2018.

NIXON X ANDY DAVIS limitirana kolekcija

Nixon je prepoznatljiv kao sat namenjen surferima i skejterima pa je nova limitirana kolekcija idealan modni i funkcionalan detalj za plažu i vašu avanturu na vodi.

07. 03. 2018.

NIXON REGULUS - SPREMAN NA SVE

U saradnji sa sadašnjim i nekadašnjim specijalcima, jedinica vojske Amerike, Nixon je kreirao sat minimalističkog dizajna koji može odoleti najtežim nautičkim uslovima i surovim okruženjima.

26. 02. 2018.

Sat za superheroja - Nixon X Black Panther limitirana edicija

Marvel, Nixon i BAIT predstavljaju limitiranu ediciju sata Black Panther 51-30…

29. 12. 2017.

Nixon vam omogućava da pronađete unikatan sat

U potrazi ste za satom koji odgovara vašem jedinstvenom unikatnom stilu? Onda su Nixon satovi vaš ultimativni izbor.

27. 12. 2017.

Sat kao ultimativni praznični poklon

Bliži se kraj godine i uveliko razmišljate šta pokloniti voljenoj osobi za Božić ili Novu godinu.

  • Nixon
  • Timeteller
  • TIME TELLER GOLD / GREEN SUNRAY
Pogledaj