Nixon i Bones Brigade-satovi za strastvene skejtere

Skejtbording je sport, vid umetnosti, mejnstrim, stil života ...Na skejtu učite da padate ali i da se podignte, što su pravila primenljiva na kompletan život.

Da li znate da vožnjom skejta sagorevate kalorije te da ovaj sport omogućuje da budete u top formi. A kada jednom kročite na dasku postaćete i vi ovisnik o vožnji. I ne samo to… Za sve ljubitelje ove akcije, modni brendovi širom sveta prizvode opremu i aksesoare koje će od vas učini prave skejtere u trendu.

Za sve ljubitelje skejtbordinga, kompanija Nixon se udružila sa američkom skate fabrikom osnovanom 1978. Godine - Powell-Peralta, pa je lansirao ekskluzivnu limitiranu kolekciju satova koja sadrži grafike legendarne Bones Brigade: Tony Hawk, Rodney Mullen, Steve Caballero, Lance Mountain, Tommy Guerrero i Mike McGill.

U ponudi se nalaze šest super varijacija najprodavanijeg Nixon Time Teller modela, koji će vas osvojiti svojim jedinstvenim dizajnom i grafikom koja je položila test vremena, a dizajnirao ih je umetnik Vernon Courtlandt Johnson.

Ove grafike danas se smatraju skejting simbolom i simbolišu slobodu pokreta, čudnovatost i jedinstvenost. Saradnja između Nixona i Powell-Peralte savršen je spoj, jer Nixon satovi obuhvataju sve užitke življenja, pa se zbog toga  Bones Brigada savršeno uklapa u celokupnu priču. Nixon je prepoznatljiv po svojoj autentičnosti, jedinstvenom dizajnu i bojama, s kojima se svako može poistovetiti.

Širom sveta zaljubljenike u ovaj brend povezuje isto: ljubav prema ekstremnim sportovima, avanturi i življenju van zone komfora.Kolekcija je limitirana i predviđa se veliki interes za Nixon X Bones Brigade modele satova.

Da li je i vas zainteresovala ova inovativna kolekcija satova koja je dostupna ekskluzivno u skate shopovima i Nixon buticima širom sveta? Bilo da se aktivno bavite ovim sportom ili ne, možete nabaviti neki od ovih satova, jer se oni savršeno uklapaju u savremeni stil odevanja.

pročitaj još

29. 12. 2017.

Nixon vam omogućava da pronađete unikatan sat

U potrazi ste za satom koji odgovara vašem jedinstvenom unikatnom stilu? Onda su Nixon satovi vaš ultimativni izbor.

27. 12. 2017.

Sat kao ultimativni praznični poklon

Bliži se kraj godine i uveliko razmišljate šta pokloniti voljenoj osobi za Božić ili Novu godinu.

12. 12. 2017.

Poželite dobrodošlicu Nixon kapsul kolekciji Star Wars -THE LAST JEDI

Ko još nije čuo za Zvezdane ratove, Skajvolkera, Darta Vejdera ili Džedaje?

16. 11. 2017.

NIXON X TAKA HAYASHI: limitirana edicija

U Nixon kompaniji svaki sat je platno, a radi se samo sa kreativnim umovima koji inspirišu zajednicu skejtbordera i oni koji su u njemu uvek su u prvom planu procesa dizajna.

17. 10. 2017.

Kolekcija The Nixon x Santa Cruz Skateboards

Ako je iko majstor u kreiranju skejtbordova to je onda Džim Filips i njegovi Santa Cruz skejtbordovi. Džim Filips odrastao je u Santa Kruzu koji je idom skejtbording kompaniji sa istim imenom

  • Nixon
  • October Leather
  • NIXON OCTOBER LEATHER ALL BLACK
Pogledaj