NIXON REGULUS - SPREMAN NA SVE

U saradnji sa sadašnjim i nekadašnjim specijalcima, jedinica vojske Amerike, Nixon je kreirao sat minimalističkog dizajna koji može odoleti najtežim nautičkim uslovima i surovim okruženjima.

Insistiralo se na kreiranju digitalnog sata koji će posedovati sve što vam treba i ništa što vam ne treba.

Tako je nastao Regulus. Taktički  sat je dizajniran za specijalne pomorske operacije, vodootporan je do 100 metara dubine i izuzetno je otporan i izdržljiv. Ima veliki ekran, podesivo pozadinsko LED osvetljenje, koja kreira bolju kontrolu tokom noćnih i podvodnih operacija.

Sat poseduje velike vodootporne puš dugmiće koji vam omogućavaju lako manevrisanje pod vodom, čak i pri nošenju ronilačkih rukavica, dok dvostruki hronografi nude precizno određivanje i čitanje vremena. Regulus je više od običnog sata. Bliža terminologija mu je alat.

Prilagođeni digitalni LCD modul ukrašen je zaštitnim kućištem Poron za izuzetno tešku apsorpciju udaraca i izdržljivost. Funkcije uključuju dvostruko vreme, dnevno vreme (12 ili 24 sata), dan / datum, auto kalendar do 2099. godine, Funkcija  dvostrukog hronografa prati svaki aspekt vaših operacija, a sat poseduje tajmer, alarm, podesivo LED pozadinsko osvetljenje i silent režim.

Kada je brojčanik u pitanju, možete birati izemeđu positive i negative LCD ekrana. Kućište je izrađeno od polikarbonata sa ojačanim vlaknima i prečnika je 46mm.

Puš dugmići od polikarbonata nalaze se na poziciji  6 i 9 sati,  a sat poseduje masku od nerđajućeg čelika, ojačanu mineralnim kristalima.

Narukvica sata može bit 29mm do 24mm širine i zapravo je u pitanju TPU80 traka sa specijalnom teksturom za vodu, sa donje strane, patentiranim zatvaračem i kopčom od nerđajućeg čelika. Ekstremno je udobna na ruci nosioca. Baterija sata ima 5 godina garancije. Dostupan je u sivoj, crnoj i boji peska.

Kao takav, Regulus je spreman da vas prati bilo gde.

Foto Nixon

pročitaj još

15. 05. 2018.

NIXON X ANDY DAVIS limitirana kolekcija

Nixon je prepoznatljiv kao sat namenjen surferima i skejterima pa je nova limitirana kolekcija idealan modni i funkcionalan detalj za plažu i vašu avanturu na vodi.

26. 02. 2018.

Sat za superheroja - Nixon X Black Panther limitirana edicija

Marvel, Nixon i BAIT predstavljaju limitiranu ediciju sata Black Panther 51-30…

29. 12. 2017.

Nixon vam omogućava da pronađete unikatan sat

U potrazi ste za satom koji odgovara vašem jedinstvenom unikatnom stilu? Onda su Nixon satovi vaš ultimativni izbor.

27. 12. 2017.

Sat kao ultimativni praznični poklon

Bliži se kraj godine i uveliko razmišljate šta pokloniti voljenoj osobi za Božić ili Novu godinu.

12. 12. 2017.

Poželite dobrodošlicu Nixon kapsul kolekciji Star Wars -THE LAST JEDI

Ko još nije čuo za Zvezdane ratove, Skajvolkera, Darta Vejdera ili Džedaje?

  • Nixon
  • Timeteller P
  • TIME TELLER P MIDNIGHT GT
Pogledaj