Nixon vam omogućava da pronađete unikatan sat

Local Flavor kolekcija

U potrazi ste za satom koji odgovara vašem jedinstvenom unikatnom stilu? Onda su Nixon satovi vaš ultimativni izbor.

Američka kompanija Nixon je osnovana davne 1997. godine nakon što je jedan od sadašnjih suosnivača brenda, Čad Dinena, rešio da otvori kompaniju nakon bezuspešne portage za satom kakav baš njemu odgovara.

Od tada je Nixon ime preraslo u brend i danas poseduju radnje u čak 80 zemalja širom sveta. Pored specijalnih kolekcija kao što su STAR Wars  koje su inspirisane naučno fantastičnom sagom o džedajima ili Santa Cruz kolekcija, Nixon vam pruža mogućnost da kreirate sat kakav vam dogovara u smislu prečnika kućišta, boje brojčanika, izbora kaiša ili narukvice. Tako dobijate bezbroj mogućnosti da stvorite jedinstven autentičan sat komplementaran vašem stilu i sklonostima.

Glades kolekcija

Fantastične Nixon kolekcije inspirisane su pop kulturom, umetnošću ili ekstremnim sportovima kao što su skejtbording ili surfing. Mnogobrojne saradnje sa vrhunskim sportistima ili proslavljenim umetnicima iznedrile su bezbroj fantastičnih kolekcija raznovrsnog dizajna i odličnog kvaliteta. Samo neke od njih su Fierce,  Cross Hatch, Café Racer, Glades, Concrete Canyon, Pendleton, RSVP, Manuka, Poisoned Ivy i druge

Acetate On Acid kolekcija

Internacionalni brendovi satova kreiraju sami svoje mehanizme, dok se Nixon satni mehanizmi kreiraju u Švajcarskoj i Japanu.

Leila Hurst Signature serija

Ukoliko ste u potrazi za satom koji će odgovarati specifičnom ukusu vašeg prijatelja umetnika ili poklonom za brata koji je ljubitelj naučne fantastike, Nixon satovi će ih sigurno raspametiti.

Manuka kolekcija

Santa Cruz kolekcija

 

pročitaj još

15. 05. 2018.

NIXON X ANDY DAVIS limitirana kolekcija

Nixon je prepoznatljiv kao sat namenjen surferima i skejterima pa je nova limitirana kolekcija idealan modni i funkcionalan detalj za plažu i vašu avanturu na vodi.

07. 03. 2018.

NIXON REGULUS - SPREMAN NA SVE

U saradnji sa sadašnjim i nekadašnjim specijalcima, jedinica vojske Amerike, Nixon je kreirao sat minimalističkog dizajna koji može odoleti najtežim nautičkim uslovima i surovim okruženjima.

26. 02. 2018.

Sat za superheroja - Nixon X Black Panther limitirana edicija

Marvel, Nixon i BAIT predstavljaju limitiranu ediciju sata Black Panther 51-30…

27. 12. 2017.

Sat kao ultimativni praznični poklon

Bliži se kraj godine i uveliko razmišljate šta pokloniti voljenoj osobi za Božić ili Novu godinu.

12. 12. 2017.

Poželite dobrodošlicu Nixon kapsul kolekciji Star Wars -THE LAST JEDI

Ko još nije čuo za Zvezdane ratove, Skajvolkera, Darta Vejdera ili Džedaje?

  • Nixon
  • Kensington Leather
  • KENSINGTON LEATHER 37 MM
Pogledaj
  • Nixon
  • Unit
  • UNIT SURPLUS / BLACK / ORANGE ANO
Pogledaj