Nixon vam omogućava da pronađete unikatan sat

Local Flavor kolekcija

U potrazi ste za satom koji odgovara vašem jedinstvenom unikatnom stilu? Onda su Nixon satovi vaš ultimativni izbor.

Američka kompanija Nixon je osnovana davne 1997. godine nakon što je jedan od sadašnjih suosnivača brenda, Čad Dinena, rešio da otvori kompaniju nakon bezuspešne portage za satom kakav baš njemu odgovara.

Od tada je Nixon ime preraslo u brend i danas poseduju radnje u čak 80 zemalja širom sveta. Pored specijalnih kolekcija kao što su STAR Wars  koje su inspirisane naučno fantastičnom sagom o džedajima ili Santa Cruz kolekcija, Nixon vam pruža mogućnost da kreirate sat kakav vam dogovara u smislu prečnika kućišta, boje brojčanika, izbora kaiša ili narukvice. Tako dobijate bezbroj mogućnosti da stvorite jedinstven autentičan sat komplementaran vašem stilu i sklonostima.

Glades kolekcija

Fantastične Nixon kolekcije inspirisane su pop kulturom, umetnošću ili ekstremnim sportovima kao što su skejtbording ili surfing. Mnogobrojne saradnje sa vrhunskim sportistima ili proslavljenim umetnicima iznedrile su bezbroj fantastičnih kolekcija raznovrsnog dizajna i odličnog kvaliteta. Samo neke od njih su Fierce,  Cross Hatch, Café Racer, Glades, Concrete Canyon, Pendleton, RSVP, Manuka, Poisoned Ivy i druge

Acetate On Acid kolekcija

Internacionalni brendovi satova kreiraju sami svoje mehanizme, dok se Nixon satni mehanizmi kreiraju u Švajcarskoj i Japanu.

Leila Hurst Signature serija

Ukoliko ste u potrazi za satom koji će odgovarati specifičnom ukusu vašeg prijatelja umetnika ili poklonom za brata koji je ljubitelj naučne fantastike, Nixon satovi će ih sigurno raspametiti.

Manuka kolekcija

Santa Cruz kolekcija

 

pročitaj još

27. 12. 2017.

Sat kao ultimativni praznični poklon

Bliži se kraj godine i uveliko razmišljate šta pokloniti voljenoj osobi za Božić ili Novu godinu.

12. 12. 2017.

Poželite dobrodošlicu Nixon kapsul kolekciji Star Wars -THE LAST JEDI

Ko još nije čuo za Zvezdane ratove, Skajvolkera, Darta Vejdera ili Džedaje?

16. 11. 2017.

NIXON X TAKA HAYASHI: limitirana edicija

U Nixon kompaniji svaki sat je platno, a radi se samo sa kreativnim umovima koji inspirišu zajednicu skejtbordera i oni koji su u njemu uvek su u prvom planu procesa dizajna.

17. 10. 2017.

Kolekcija The Nixon x Santa Cruz Skateboards

Ako je iko majstor u kreiranju skejtbordova to je onda Džim Filips i njegovi Santa Cruz skejtbordovi. Džim Filips odrastao je u Santa Kruzu koji je idom skejtbording kompaniji sa istim imenom

09. 10. 2017.

Sedam satova za svaku važnu životnu etapu

Postoji sat za svaku životnu fazu i jedno je sigurno-niko nikada nije zaboravio trenutak kada je dobio svoj prvi pravi sat za odrasle.

  • Nixon
  • Newton Digital
  • NEWTON DIGITAL BLACK / GRAY
Pogledaj