NIXON X ANDY DAVIS limitirana kolekcija

Nixon je prepoznatljiv kao sat namenjen surferima i skejterima pa je nova limitirana kolekcija idealan modni i funkcionalan detalj za plažu i vašu avanturu na vodi.

Američka kompanija Nixon je osnovana davne 1997. godine nakon što je jedan od sadašnjih suosnivača brenda, Čad Dinena, rešio da otvori kompaniju nakon bezuspešne potrage za satom za kakvim je oduvek tragao.

Od tada je Nixon ime preraslo u prepoznatljiv brend i danas poseduju radnje u čak 80 zemalja širom sveta. Pored specijalnih kolekcija kao što su Nixon X Black Panther, STAR Wars koje su inspirisane naučno fantastičnom sagom o džedajima ili Santa Cruz kolekcija, Nixon vam pruža mogućnost da kreirate sat kakav vam odgovara u smislu prečnika kućišta, boje brojčanika, izbora kaiša ili narukvice. Tako dobijate bezbroj mogućnosti da stvorite jedinstven autentičan sat sihronizovan s vašim stilom i hobijima.

Do sada smo bili u prilici da vidimo mnogobrojne kolekcije satova koje su kreirane u limitiranim serijama sa mnogim savremenim umetnicima kakva je naprimer kapsul kolekcija realizovana sa umetnikom i dizajnerom Taka Hajašijem.

Nixon je takođe prepoznatljiv kao sat namenjen surferima i skejterima pa je nova limitirana kolekcija koja je kreirana u saradnji sa umetnikom i surferom Endi Dejvisom, idealan modni i funkcionalan detalj za plažu.

Nova Nixon x Andy Davis kolekcija je koloristićki omaž plaži, kulturi surfinga i osvajanju talasa u Kaliforniji. Poput Dejvisovih slika koje su pulsirajuće pozitivne i zabavne, nova kolekcija satova prikazuje život sihronizovan s plažom i talasima u vibrantnim bojama.

Surfer i umetnik Endi Dejvis je jedan od najtraženijih i najstrastvenih ljudi sa kojima ćete se ikada sresti. Njegova umetnost je produžetak gotovo zaraznog entuzijazma koji ima prema surfingu kao ekstremnom sportu.

Kada  upitate Endija da vam opiše svoj posao, nema tu ničeg misterioznog  i on uvek kaže: "Želim da moj rad ljude učini srećnim i  nasmejanim, a najviše se nadam da ih samo čini dobrim. Surfovanje i kul kultura koja ga okružuje mogu ponekad biti previše ozbiljno shvaćeni. To je poslednje mesto na kom nam treba takav stav. To je naše svetilište."

pročitaj još

07. 03. 2018.

NIXON REGULUS - SPREMAN NA SVE

U saradnji sa sadašnjim i nekadašnjim specijalcima, jedinica vojske Amerike, Nixon je kreirao sat minimalističkog dizajna koji može odoleti najtežim nautičkim uslovima i surovim okruženjima.

26. 02. 2018.

Sat za superheroja - Nixon X Black Panther limitirana edicija

Marvel, Nixon i BAIT predstavljaju limitiranu ediciju sata Black Panther 51-30…

29. 12. 2017.

Nixon vam omogućava da pronađete unikatan sat

U potrazi ste za satom koji odgovara vašem jedinstvenom unikatnom stilu? Onda su Nixon satovi vaš ultimativni izbor.

27. 12. 2017.

Sat kao ultimativni praznični poklon

Bliži se kraj godine i uveliko razmišljate šta pokloniti voljenoj osobi za Božić ili Novu godinu.

12. 12. 2017.

Poželite dobrodošlicu Nixon kapsul kolekciji Star Wars -THE LAST JEDI

Ko još nije čuo za Zvezdane ratove, Skajvolkera, Darta Vejdera ili Džedaje?

  • Nixon
  • Unit
  • UNIT SURPLUS / BLACK / ORANGE ANO
Pogledaj