Poželite dobrodošlicu Nixon kapsul kolekciji Star Wars -THE LAST JEDI

Ko još nije čuo za Zvezdane ratove, Skajvolkera, Darta Vejdera ili Džedaje?

Generacije su odrastale  na naučnofantastičnoj sagi  Star Wars. Novi i osmi nastavak Ratova Zvezda- Star Wars: Poslednji džedaji (engl. Star Wars: The Last Jedi) upravo je doživeo svetsku premijeru filma u Los Anđelesu, a fanovi širom sveta s nestrpljenem očekuju decembarske premijere u svojim gradovima pitajući se ko je poslednji Džedaj?

Novo poglavlje Skywalker sage predstavlja i novu The STAR WARS | Nixon The Last Jedi specijalnu kolekciju satova inspirisanu  karakterima kao što su Luk Skajvolker, Rej, Stormtrooper egzekutor, i strašni Pretorijanski čuvari.

Tako su oživljeni legendarni modeli Nixon kolekcija u novom ruhu.

Elite Guard-PRAETORIAN GUARD SENTRY

Grimizno crveni gladijatori, lojalni zaštitari u crvenom oklopu spremni da zaštite Vrhovnog vođu u svakom momentu. Ovi likovi inspirisali su kreiranje crvenog SENTRY SS SW.

Balance in the force-LUKE SKYWALKER

Miran život moćnog Džedaj učitelja Luka Skajvolkera koji je na udaljenom ostrvu planete Ahch-To inspirisao je kreiranje ovog sata. Luk živi mirnim životom crpeći snagu iz prirode. Da li je upravo on poslednji Džedaj. U svakom slučaju njegov lik je poslužio za kreiranje SENTRY LEATHER sata koji na poleđini ima ugraviran Lukov lik i frazu Balance is the force.

ELECTRIC...SHOCK-EXECUTIONER TROOPER CHARGER

Prvi poredak može efikasno  delovati samo uz apsolutnu lojalnost njegovih sledbenika. Da  bi bilo koji vojnik bio proglašen krivim za izdaju, zavisi od specijalnog ogranka vojnika ispranih mozgova Stormtrooper-a koji donose konačnu pravdu.

Sa čistim konturama i značajnim dizajnom, sat Charger pravi hrabar korak u ovoj kolekciju. Ima jedinstveno kućište jastučastog oblika, a na pozadini kućišta ugravirana je kaciga Stormtrooper-a kao i fraza Electric Shoch.

FIND YOUR PLACE-REY

Konačno, Rej  pronalazi Luka Skajvolkera... U nadi da će pronaći heroja legende, ona mora da zaboravi naučeno dok Skajvolker izaziva njena očekivanja. Sat Medium Time teller inspirisan je Rejom. Na pozadini sata ugraviran je njen lik kao i fraza Find your Place.

 

 

pročitaj još

15. 05. 2018.

NIXON X ANDY DAVIS limitirana kolekcija

Nixon je prepoznatljiv kao sat namenjen surferima i skejterima pa je nova limitirana kolekcija idealan modni i funkcionalan detalj za plažu i vašu avanturu na vodi.

07. 03. 2018.

NIXON REGULUS - SPREMAN NA SVE

U saradnji sa sadašnjim i nekadašnjim specijalcima, jedinica vojske Amerike, Nixon je kreirao sat minimalističkog dizajna koji može odoleti najtežim nautičkim uslovima i surovim okruženjima.

26. 02. 2018.

Sat za superheroja - Nixon X Black Panther limitirana edicija

Marvel, Nixon i BAIT predstavljaju limitiranu ediciju sata Black Panther 51-30…

29. 12. 2017.

Nixon vam omogućava da pronađete unikatan sat

U potrazi ste za satom koji odgovara vašem jedinstvenom unikatnom stilu? Onda su Nixon satovi vaš ultimativni izbor.

27. 12. 2017.

Sat kao ultimativni praznični poklon

Bliži se kraj godine i uveliko razmišljate šta pokloniti voljenoj osobi za Božić ili Novu godinu.

  • Nixon
  • Unit
  • UNIT SURPLUS / BLACK / ORANGE ANO
Pogledaj