Sat kao ultimativni praznični poklon

Bliži se kraj godine i uveliko razmišljate šta pokloniti voljenoj osobi, ocu ili prijatelju za Božić.

Bilo da posedujete mali ili veliki budžet za kupovinu, sat je uvek odličan izbor i cenjeni božićni, odnosno novogodišnji dar. Može biti ultra moderan, tradicionalan, sportski, klasičan, ili usko povezan s nekim hobijem ili zanimanjem-pilotski, ronilački...

Poklonite voljenoj osobi sat koji će biti personifikacija njegovog ličnog stila i karaktera.

                                                                                            TAG Heuer

Ručni sat je moćno oružje koje ne samo da daje nosiocu mogućnost da odgovori na pitanje “Koliko je sati” (nadamo se s velikom preciznošću), već takođe komunicira lični osećaj stila, možda više od bilo kog drugog modnog predmeta. Istraživanja kažu da sat govori više od specijalno kreiranih cipela po porudžbini ili skupih naočara za sunce.

Naravno, da svi pomenuti predmeti čine da muškarac bude primećen, ali  je upravo časovnik presudan za stil neke osobe. Sat je stilski izraz koji odoleva testu vremena  već više od jednog veka i svojim dizajnom kao i moćnim tehnologijama pokazuje da će tako biti još dugi niz godina.

                                                                                               Victorinox

Bez obzira kakav sat nosite, satom vi upravo šaljete poruku ko ste i šta vam je važno.

Pa tako, ne daj Bože jeftinije kopije satova, više govore o vašoj škrtosti nego o stilu, dok oni skuplji satovi renomiranih svetskih juvelirskih kuća možda govore o tome koliko patite za statusnim simbolima, pre nego za kvalitetom i izvrsnošću.

                                                                                               Movado

Neophodno je napomenuti da postoji određena horološka elita bezvremenog sjaja i neprolazne lepote, globalno prepoznatljiva po kvalitetu, dizajnu, tačnosti i vrednosti.

                                                                                                     Nixon

Odabrali smo nekoliko satova, poštovanih širom sveta, ne samo po svojoj nominalnoj vrednosti, već po tome što su svojevrstan manifest muževnosti i stila, koje možete pokloniti povodom predstojećih praznika.

pročitaj još

17. 01. 2018.

Noviteti koje TAG Heuer predstavlja u Ženevi

TAG Heuer na izložbi Geneva Days predstavlja novitete za 2018 godinu.

15. 01. 2018.

TAG Heuer predstavlja na sajmu SIHH 2018, najskuplji connected sat na svetu

Po ceni od 162.000 EUR (190.000 CHF) TAG Heuer je lansirao model sata Connected Modular koji je kompletno izrađen od belog zlata i ukrašen baguette dijamantima težine 23.35 karata- TAG Heuer Connected Full Diamonds.

12. 01. 2018.

TAG Heuer izazov Cycle for Survival okupio je brojne slavne ličnosti

TAG Heuer je organizovao svojevrstan izazov Cycle for Survival kojem su se odazvale brojne slavne ličnosti –prijatelji i ambasadori brenda u cilju prikupljanja sredstava za pokret Cycle for Survival, (Biciklom za opstanak) koji se bori za pobedu najtežih

01. 01. 2018.

Žeraldin Fasnaht, leteća zvezda u alpskoj noći

Žeraldin Fasnaht je jedna od najpoznatijih wing suit zvezda. Sigurno ste bili u prilici da je vidite kako u svom specijalno dizajniranom odelu sa krilima, krstari između planininskih vrhova, rizikujući život, ali njen adrenalin je jači od bilo kog straha.

19. 12. 2017.

TAG Heuer u saradnji sa Košarkaškim Savezom Kine lansirao “Rookie of the Month” inicijativu

Zhao Rui, igrač kluba Guangdong Dongguan Bank Club poneo je prvu titulu ‘’Rookie of the Month” (Novajlija meseca) od strane TAG Heuera i Kineske Košarkaše lige.