Sat kao ultimativni praznični poklon

Bliži se kraj godine i uveliko razmišljate šta pokloniti voljenoj osobi, ocu ili prijatelju za Božić.

Bilo da posedujete mali ili veliki budžet za kupovinu, sat je uvek odličan izbor i cenjeni božićni, odnosno novogodišnji dar. Može biti ultra moderan, tradicionalan, sportski, klasičan, ili usko povezan s nekim hobijem ili zanimanjem-pilotski, ronilački...

Poklonite voljenoj osobi sat koji će biti personifikacija njegovog ličnog stila i karaktera.

                                                                                            TAG Heuer

Ručni sat je moćno oružje koje ne samo da daje nosiocu mogućnost da odgovori na pitanje “Koliko je sati” (nadamo se s velikom preciznošću), već takođe komunicira lični osećaj stila, možda više od bilo kog drugog modnog predmeta. Istraživanja kažu da sat govori više od specijalno kreiranih cipela po porudžbini ili skupih naočara za sunce.

Naravno, da svi pomenuti predmeti čine da muškarac bude primećen, ali  je upravo časovnik presudan za stil neke osobe. Sat je stilski izraz koji odoleva testu vremena  već više od jednog veka i svojim dizajnom kao i moćnim tehnologijama pokazuje da će tako biti još dugi niz godina.

                                                                                               Victorinox

Bez obzira kakav sat nosite, satom vi upravo šaljete poruku ko ste i šta vam je važno.

Pa tako, ne daj Bože jeftinije kopije satova, više govore o vašoj škrtosti nego o stilu, dok oni skuplji satovi renomiranih svetskih juvelirskih kuća možda govore o tome koliko patite za statusnim simbolima, pre nego za kvalitetom i izvrsnošću.

                                                                                               Movado

Neophodno je napomenuti da postoji određena horološka elita bezvremenog sjaja i neprolazne lepote, globalno prepoznatljiva po kvalitetu, dizajnu, tačnosti i vrednosti.

                                                                                                     Nixon

Odabrali smo nekoliko satova, poštovanih širom sveta, ne samo po svojoj nominalnoj vrednosti, već po tome što su svojevrstan manifest muževnosti i stila, koje možete pokloniti povodom predstojećih praznika.

pročitaj još

28. 05. 2018.

Danijel Rikardo, nesalomiv pod pritiskom na prestižnoj Velikoj nagradi Monaka

TAG Heuer je veoma ponosan na pobedu Aston Martin Red Bull Racing vozača Danijela Rikarda proteklog vikenda na prestižnoj Monaco Grand Prix Formula 1 trci.

25. 05. 2018.

Fudbalska legenda Lotar Mateus u novom izazovu

Pod magijom električne neizvesnosti

21. 05. 2018.

Kara Delevinj promovisala novu kampanju na Menhetnu

Ambasadorka brenda TAG Heuer, Kara Delevinj, prisustvovala je promociji i potpisivanju nove kampanje koju je nedavno snimila ekluzivno u Africi u društvu lava.

17. 05. 2018.

Novi TAG Heuer Carrera Chronograph GMT

U čast 55 godina od kada je kreiran prvi Heuer Carrera sat, TAG Heuer predstavlja novi TAG Heuer Carrera sa Heuer 02 mehanizmom i GMT funkcijom.

11. 05. 2018.

Kada se susretnu fudbal i automobilizam

U susret Grand Prix-u u Barseloni koji će se održati u nedelju 13.maja, TAG Heuer je okupio troje velikih sportista na ekskluzivnom događaju.

  • Nixon
  • Timeteller P
  • TIME TELLER P DARK RED ANO
Pogledaj
  • Nixon
  • Kensington Leather
  • KENSINGTON LEATHER NATURAL / SILVER
Pogledaj