Sat za superheroja - Nixon X Black Panther limitirana edicija

Marvel, Nixon i BAIT predstavljaju  limitiranu ediciju sata Black Panther 51-30…

Dugoočekivani kralj Black Panther je konačno stigao. U sradnji sa kompanijom Marvel comics X BAIT, ekstremno ograničena serija sata koji je dizajniran kako bi emitovao snagu, superheroja koji ga je inspirisao-Black Panther-a kao i njegov intelekt i reflekse,  konačno se pojavio paralelno sa svetskom premijerom filma.

Black Panther je Marvelov strip junak čija su snaga, intelekt i moć inspirisali čelnike kompanije NIXON koja se proslavila saradnjom sa mnogim umetnicima i izdanjima satova kao što su Star Wars, Santa Cruz, Amuse i mnoge druge…

Foto kredit Marvel/ Disney

U Nixon kompaniji svaki sat je platno, a radi se samo sa kreativnim umovima koji inspirišu zajednicu umetnika i sportista i oni koji su u njemu uvek su u prvom planu procesa dizajna.

Svetskom premijerom filma Black Panther koji trenutno obara sve rekorde gledanosti, u kom je oživljen junak stripova kojem je pravo ime T'Challa, crni princ izmišljenog afričkog kraljevsta Vakanada N’Džobua dobio je sada sat koji i izgledom i moćnim performansama oslikava Crnog Pantera kojeg tumači Čedvik Bouzmen.

Sat inspirisan kraljem Vakanda je model 51-30 koji je izrađen u crnoj mat boji sa poliranom srebrnom završnicom koja predstavlja oklop Crnog pantera, a takođe podseduje visoko ispolirani prsten i indekse inspirisane njegovim oklopom. Izgravirani brojčanik sata kao i narukvica, podsećaju na otporno vibranium odelo koje nosi Black Panther.

Sat takođe poseduje simbol Black Panthera na poziciji broja 12 časova, teksturisane centralne karike, visoko polirane čelične kandže i poleđinu kućišta sa likom Crnog Pantera.

Na poleđini kućišta ugravirani su serijski brojevi od 1 do 100. Sat je vodootporan do 300 m dubine i svakom kupcu dolazi u posebno proizvedenoj drvenoj kutiji sa satenskom crnom završnom obradom i poliranim srebrom, a na poklopcu je postavljena ikona Marvelovog Crnog Pantera.

Sat Nixon x Black Panther 51-30 ograničen je na seriju od samo 100 primeraka, a dostupan je u prodaji kao i putem online prodaji na sajtu BAIT po ceni od $500 USD.

pročitaj još

15. 05. 2018.

NIXON X ANDY DAVIS limitirana kolekcija

Nixon je prepoznatljiv kao sat namenjen surferima i skejterima pa je nova limitirana kolekcija idealan modni i funkcionalan detalj za plažu i vašu avanturu na vodi.

07. 03. 2018.

NIXON REGULUS - SPREMAN NA SVE

U saradnji sa sadašnjim i nekadašnjim specijalcima, jedinica vojske Amerike, Nixon je kreirao sat minimalističkog dizajna koji može odoleti najtežim nautičkim uslovima i surovim okruženjima.

29. 12. 2017.

Nixon vam omogućava da pronađete unikatan sat

U potrazi ste za satom koji odgovara vašem jedinstvenom unikatnom stilu? Onda su Nixon satovi vaš ultimativni izbor.

27. 12. 2017.

Sat kao ultimativni praznični poklon

Bliži se kraj godine i uveliko razmišljate šta pokloniti voljenoj osobi za Božić ili Novu godinu.

12. 12. 2017.

Poželite dobrodošlicu Nixon kapsul kolekciji Star Wars -THE LAST JEDI

Ko još nije čuo za Zvezdane ratove, Skajvolkera, Darta Vejdera ili Džedaje?

  • Nixon
  • Sentry Leather
  • SENTRY LEATHER SILVER / BROWN
Pogledaj