Skejtbording i surfing sa stilom uz Nixon satove

Da li znate ko je Kuren Kepls? U pitanju je američki skejtborder iz Venture u Kaliforniji.

Skejtbording je  sport  koji će vam omogućiti da budete, u formi i fit.  Ovo je savršen  način za sagorevanje kalorija, bolji od mnogih drugih fizičkih aktivnosti. Teško je izračunati tačan broj kalorija koje se sagore tokom vožnje na dasci, jer jedan dan možete praktivovati zahtevnije trikove u skejt parku i upošljavati više mišića, dok ćete drugi dan uživati u opuštenoj vožnji dok klizite kroz grad. 

Iako je sa samo 5 godina starosti prvi put stao na skejt, Kuren se bavi skejtbordingom više od 10 godina, dok se profesionalno ovim sportom bavi od marta 2013. godine. Skejtbording je sport, umetnost, mejnstrim, stil  života, pre svega zdrav način života...

Skejtbording je u prednosti na neke druge sportove. Jednom kada “zajašete” dasku, jednostavno nećete moći da prestanete sa vožnjom. Biće padova, razočaranja, ali jedno jedno je sigurno - skejt vas uči važnu životnu lekciju – da ustanete svaki pud kada padnete! 

Kurenovo prvo profesionalno učešće je bilo na takmičenju Tampa Pro kada se plasirao na 15.mesto dok je 2013. na takmičenju  X Gams Barcelona osvojio srebrnu medalju, a iste godine na X Games Munich osvojio je zlato pobedivši, slavnog Pedro Baroza.

Kuren nas je nedavno provozao ulicama rodnog grada pokazujući nam mesta na kojima pronalazi inspiraciju. Njegov izgled i stil savršeno oslikavaju Nixon satovi, iz kolekcija Cruiser Collection, Base Tide Nylon i klasika Time Teller.

Budućnost je stigla, a Kuren nivo vožnje skejta podiže za lestvicu više, dok klizi ulicama Kalifornije. Kada ne vozi skejt, obično seče talase jer nema momka koji je odrastao u Kaliforniji, a da ne voli surfing.

Ukoliko se bavite skejtingom u Srbiji ili surfujete kada odete na more, inpirišite se stajlingom talentovanog plavokosog momka, koji je odličan jer on zna kako i koji model sata da uklopi uz odgovarajući outfit. Nixon ima sve neophonde aksesoare baš za ove sportive.

Zabava i uzbuđenje koje vožnja na dasci na suvom ili na moru donose neizmerno zadovoljstvo. Da li znate da će se na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. uvrstiti nove discipline: karate, bejzbol-softbol, skejtbording, surfovanje i sportsko penjanje?

pročitaj još

15. 05. 2018.

NIXON X ANDY DAVIS limitirana kolekcija

Nixon je prepoznatljiv kao sat namenjen surferima i skejterima pa je nova limitirana kolekcija idealan modni i funkcionalan detalj za plažu i vašu avanturu na vodi.

07. 03. 2018.

NIXON REGULUS - SPREMAN NA SVE

U saradnji sa sadašnjim i nekadašnjim specijalcima, jedinica vojske Amerike, Nixon je kreirao sat minimalističkog dizajna koji može odoleti najtežim nautičkim uslovima i surovim okruženjima.

26. 02. 2018.

Sat za superheroja - Nixon X Black Panther limitirana edicija

Marvel, Nixon i BAIT predstavljaju limitiranu ediciju sata Black Panther 51-30…

29. 12. 2017.

Nixon vam omogućava da pronađete unikatan sat

U potrazi ste za satom koji odgovara vašem jedinstvenom unikatnom stilu? Onda su Nixon satovi vaš ultimativni izbor.

27. 12. 2017.

Sat kao ultimativni praznični poklon

Bliži se kraj godine i uveliko razmišljate šta pokloniti voljenoj osobi za Božić ili Novu godinu.

  • Nixon
  • Timeteller P
  • TIME TELLER P DARK RED ANO
Pogledaj