Urbani pejzaži Nixon Concrete Canyon kolekcije

Taktičkog stila i inspirisana urbanim pejzažima, kolekcija Concrete Canion spaja industrijsku estetiku, paletu sirovih boja, i poseban teksturalni interes, kreiran za savremenu divljinu.

Godinama su satovi  naša opsesija i deluje nam sve jasnije – njihova vrednost ne proističe toliko iz njihovih performansi, koliko iz tog osećaja koji nam pruža određeni sat dok ga nosimo.

Ukoliko  se neka zanimljiva priča vezuje za određeni sat, on postaje instant zanimljiv velikom broju ljudi. Neodoljivi časovnici su oni koji jednostavno postaju predmet naših maštanja, baš poput Concrete Canyon kolekcije koja nam stiže od Nixon brenda. U ponudi je veliki broj modela koji odgovaraju modernom i savremenom muškarcu.

Strateški miks konstrukcije visokog kalibra i discipliniranog dizajna, rezultiraju snažnim prikazom jednog superiornog stila.

pročitaj još

29. 12. 2017.

Nixon vam omogućava da pronađete unikatan sat

U potrazi ste za satom koji odgovara vašem jedinstvenom unikatnom stilu? Onda su Nixon satovi vaš ultimativni izbor.

27. 12. 2017.

Sat kao ultimativni praznični poklon

Bliži se kraj godine i uveliko razmišljate šta pokloniti voljenoj osobi za Božić ili Novu godinu.

12. 12. 2017.

Poželite dobrodošlicu Nixon kapsul kolekciji Star Wars -THE LAST JEDI

Ko još nije čuo za Zvezdane ratove, Skajvolkera, Darta Vejdera ili Džedaje?

16. 11. 2017.

NIXON X TAKA HAYASHI: limitirana edicija

U Nixon kompaniji svaki sat je platno, a radi se samo sa kreativnim umovima koji inspirišu zajednicu skejtbordera i oni koji su u njemu uvek su u prvom planu procesa dizajna.

17. 10. 2017.

Kolekcija The Nixon x Santa Cruz Skateboards

Ako je iko majstor u kreiranju skejtbordova to je onda Džim Filips i njegovi Santa Cruz skejtbordovi. Džim Filips odrastao je u Santa Kruzu koji je idom skejtbording kompaniji sa istim imenom

  • Nixon
  • Time Teller Acetate
  • SMALL TIME TELER 26 MM
Pogledaj