Urbani pejzaži Nixon Concrete Canyon kolekcije

Taktičkog stila i inspirisana urbanim pejzažima, kolekcija Concrete Canion spaja industrijsku estetiku, paletu sirovih boja, i poseban teksturalni interes, kreiran za savremenu divljinu.

Godinama su satovi  naša opsesija i deluje nam sve jasnije – njihova vrednost ne proističe toliko iz njihovih performansi, koliko iz tog osećaja koji nam pruža određeni sat dok ga nosimo.

Ukoliko  se neka zanimljiva priča vezuje za određeni sat, on postaje instant zanimljiv velikom broju ljudi. Neodoljivi časovnici su oni koji jednostavno postaju predmet naših maštanja, baš poput Concrete Canyon kolekcije koja nam stiže od Nixon brenda. U ponudi je veliki broj modela koji odgovaraju modernom i savremenom muškarcu.

Strateški miks konstrukcije visokog kalibra i discipliniranog dizajna, rezultiraju snažnim prikazom jednog superiornog stila.

pročitaj još

15. 05. 2018.

NIXON X ANDY DAVIS limitirana kolekcija

Nixon je prepoznatljiv kao sat namenjen surferima i skejterima pa je nova limitirana kolekcija idealan modni i funkcionalan detalj za plažu i vašu avanturu na vodi.

07. 03. 2018.

NIXON REGULUS - SPREMAN NA SVE

U saradnji sa sadašnjim i nekadašnjim specijalcima, jedinica vojske Amerike, Nixon je kreirao sat minimalističkog dizajna koji može odoleti najtežim nautičkim uslovima i surovim okruženjima.

26. 02. 2018.

Sat za superheroja - Nixon X Black Panther limitirana edicija

Marvel, Nixon i BAIT predstavljaju limitiranu ediciju sata Black Panther 51-30…

29. 12. 2017.

Nixon vam omogućava da pronađete unikatan sat

U potrazi ste za satom koji odgovara vašem jedinstvenom unikatnom stilu? Onda su Nixon satovi vaš ultimativni izbor.

27. 12. 2017.

Sat kao ultimativni praznični poklon

Bliži se kraj godine i uveliko razmišljate šta pokloniti voljenoj osobi za Božić ili Novu godinu.