Pokažite svoju večnu ljubav časovnikom

Euforija oko Nove godine i Božića je prošla – nju je zamenila radost Dana zaljubljenih…

Dan zaljubljenih, odnosno Sv Trifun kod nas, je dan kada obeležavate i slavite ljubav koju osećate prema onoj posebnoj osobi, koja vaš život čini lepšim. S obzirom na to da će ovih desetak dana do četrnaestog februara proleteti, mi vam savetujemo da već sada krenete u potragu za savršenim poklonom za vašu voljenu osobu.

Ukoliko želite da ovekovečite svoju ljubav poklonom koji će trajati večno, savetujemo vam da odaberete jedan od časovnika koji vam predstavljamo. Brendovi I.N.O.X., TAG Heuer i Movado oduvek su kreirali idealne horološke instrumente – za muškarce smele i odvažne dizajne, a delikatne i elegantne, ali nimalo manje kvalitetne, za dame.

I.N.O.X. brend ima zaista idealan poklon za Dan zaljubljenih, u tonovima crvene boje, odnosno u nijansama ljubavi. Njiovi I.N.O.X. Red i I.N.O.X. Red Steel modeli očaraće vas i osobu kojoj poklanjate svojim švajcarskim, kvarcnim mehanizmom. Ovaj časovnik ima trostruko obloženi antreflektivni safirni kristal, koji je otporan na šokove i ogrebotine, indikator trajanja baterije i indikator datuma. Njegov brojčanik obojen je posebnom vrstom prijatne crvene boje, koja se odlično uklapa sa obe verzije ovog modela. On je ponuđen sa kaišem od kaučuka i sa narukvicom od nerđajućeg čelika.

Sa druge strane, TAG Heuer brend, koji je poznat po svojim genijalnim kreacijama i svojim poznatim brend ambasadorima, za Dan zaljubljenih ima više idealnih komada, a mi vam preporučujemo modele iz Aquaracer kolekcije. Za dame, tu su dva modela sa narukvicama koje deluju kao komad nakita, i sadrže elemente od plemenitih metala. Sa kvarcnim mehanizmima, ovi časovnici su besprekorno precizni, pa dama kojoj poklonite neće imati razloga da kasni na sastanak.

Za muškarce sa druge strane, tu su žestoki i visoko otporni Aquaracer modeli čija su kućišta napravljena od fino brušenog ili poliranog čelika, sa hronografima i automatskim mehanizmima.

Movado je brend koji je poznat po svojim dragocenim izdanjima u nijansama zlata, pa vam stoga za ovaj Dan zaljubljenih preporučujuemo vam njihove BOLD kreacije za njega i nju. Sa detaljima od zlata, kvarcnim mehanizmima i dekoracijom od kristala, Movado časovnik će izmamiti osmeh na lice kome god da ga poklanjate.

Kada pokušate da se odlučite koji časovnik je idealan poklon za vašu voljenu osobu, uporedite njene osobine, sa karakteristikama ovih satova – oni su izdrživi, snažni, otporni, ali sa druge strane veoma elegantni, delikatni i prefinjeni. Oni su spoj nespojivog, u predivnom pakovanju, odnosno idealni pokloni za jedinstvene osobe, koje vam svaki dan vašeg života učine boljim.

 • CALIBRE 5 / AUTOMATIC WATCH 39MM
  • Tag Heuer
  • Carrera
  • CALIBRE 5 / AUTOMATIC WATCH 39MM
 • MOVADO BOLD
  • Movado
  • Bold
  • MOVADO BOLD

pročitaj još

19. 02. 2018.

TAG Heuer otvorio putujuću izložbu Museum in Motion

TAG Heuer slavi svoje bogato nasleđe putujućom izložbom na kojoj predstavlja slavne modele satova koji su obeležili istoriju kuće

14. 02. 2018.

U susret Baselworld sajmu 2018, TAG Heuer CARRERA HEUER 02

Na startnoj liniji sa novim motorom…

31. 01. 2018.

Novi redizajnirani TAG Heuer Formula 1 Lady

Ženska i elegantna kolekcija satova TAG Heuer Formula 1 Lady kompletno je redizajnirana.

25. 01. 2018.

TAG Heuer predstavlja Connected Modular 41

Nakon lansiranja TAG Heuer Connected Modular 45 pametnog sata, TAG Heuer proširuje kolekciju predstavljajući novi sat s prečnikom kućišta od 41 mm.

24. 01. 2018.

TAG Heuer predstavlja Link hronograf verziju

Najnoviji dodatak TAG Heuer Link kolekciji koja je doživela preobražaj u 2016 godini, je nova sportska hronograf verzija.

 • Tag Heuer
 • Carrera
 • CALIBRE 5 DAY-DATE / AUTOMATIC WATCH 41MM
Pogledaj