Fudbalska legenda Lotar Mateus u novom izazovu

TAG Heuer spaja dva različita sportska sveta na istorijskom mestu  u Berlinu.

Švajcarski avangardni luksuzni časovničarski brend  iskoristio je BMW i Berlin E-Prix platformu na istorijskom aerodromu Tempelhof kako bi okupio dva sporta-  fudbal i automobilizam u događaju "Football meets Racing".TAG Heuer, trenutno u svojoj četvrtoj sezoni kao zvanični timski partner i osnivač ABB FIA Formula E šampionata zajedno sa prijateljem brenda, fudbalskom legendom Lotarom Mateusom doveo je svet fudbala na trku. Od sezone 2015/2016, švajcarski brend je Službeni Sat i partner DFL-, Nemačke fudbalske lige, i iz tog razloga je bio aktivan u Bundesligi i 2. Bundesligi, kao i u TAG Heuer Virtual Bundesligi i Nagradi Bundeslige Rookie Award by TAG Heuer.

Kao deo izazova #DontCrackUnderPressure koji simbolizuje dva stuba brenda, oba učesnika Lotar Mateus i Alehandro Agaga, osnivač i generalni direktor Formula E takmičenja, pokazali su koliko su spremni da izdrže pritisak.

Dakle, u celini, ishod #DontCrackUnderPressure izazova bio je jasan-nije bilo gubitnika tog dana, a oba učesnika su nas uverila da su  idealni TAG Heuer partneri koji mogu da izdrže bilo kakav pritisak, istinski dostojan motoa # DontCrackUnderPressure.

Foto TAG Heuer

 

 

pročitaj još

28. 05. 2018.

Danijel Rikardo, nesalomiv pod pritiskom na prestižnoj Velikoj nagradi Monaka

TAG Heuer je veoma ponosan na pobedu Aston Martin Red Bull Racing vozača Danijela Rikarda proteklog vikenda na prestižnoj Monaco Grand Prix Formula 1 trci.

21. 05. 2018.

Kara Delevinj promovisala novu kampanju na Menhetnu

Ambasadorka brenda TAG Heuer, Kara Delevinj, prisustvovala je promociji i potpisivanju nove kampanje koju je nedavno snimila ekluzivno u Africi u društvu lava.

17. 05. 2018.

Novi TAG Heuer Carrera Chronograph GMT

U čast 55 godina od kada je kreiran prvi Heuer Carrera sat, TAG Heuer predstavlja novi TAG Heuer Carrera sa Heuer 02 mehanizmom i GMT funkcijom.

11. 05. 2018.

Kada se susretnu fudbal i automobilizam

U susret Grand Prix-u u Barseloni koji će se održati u nedelju 13.maja, TAG Heuer je okupio troje velikih sportista na ekskluzivnom događaju.

08. 05. 2018.

Kara Delevinj u novoj TAG Heuer kampanji u društvu lavova

Nije slučajno lav kralj svih životinja, a ona kraljica modnih pista, društvenih mreža i ambasador najtraženijih lifestyle brendova poput TAG Heuer-a.

  • Tag Heuer
  • Grand Carrera
  • CALIBRE 36 RS CALIPER AUTOMATIC CHRONOGRAPH 43 MM
Pogledaj