Kada se susretnu fudbal i automobilizam

U susret Grand Prix-u u Barseloni koji će se  održati u nedelju 13.maja, TAG Heuer je okupio troje velikih sportista na ekskluzivnom događaju.

TAG Heuer je proslavio svoje učešće u sportu organizacijom ekskluzivnog događaja na kom je okupio tri velika imena iz sveta sporta-Maksa Ferštapena, Danijela Rikarada i prijatelja brenda i kapitena fudbalskog kluba Barselona Andresa Inijestu.

Švajcarski časovničarski brend okupio je ove vrhunske sportiste u izazovu #DontCrackUnderPressure. Danijel, Maks i Andres su učestvovali u istinskom izazovu Formule 1- pit stop. Iako vozači koji uglavnom sede u bolidu i ruke drže na volanu, Maks i Danijel su se pridružili slavnom fudbaleru u igri s loptm.  Pokazalo se da su veliki osećaj za koordinaciju i dobar timski duh ključ uspeha!Nakon događaje usledila je fudbalska lekcija Andresa, a Danijel i Maks su pokazali vešte sposobnosti u nizu slobodnih udaraca, demonstrirajući još jednom da su u mogućnosti da se suoče sa bilo kakvim izazovima.Sport je oduvek bio deo TAG Heuer DNK. Brend je Zvanični Sat glavnih fudbalskih liga širom sveta, a takođe je i Zvanični Sat tima Aston Martin Red Bull Racing Formula 1.

TAG Heuer je takođe iskoristio priliku da oda posebno priznanje Andresu Iniesti, za 22 godine odlične fudbalske karijere, poklonivši mu sat TAG Heuer Heuer 01.

pročitaj još

28. 05. 2018.

Danijel Rikardo, nesalomiv pod pritiskom na prestižnoj Velikoj nagradi Monaka

TAG Heuer je veoma ponosan na pobedu Aston Martin Red Bull Racing vozača Danijela Rikarda proteklog vikenda na prestižnoj Monaco Grand Prix Formula 1 trci.

25. 05. 2018.

Fudbalska legenda Lotar Mateus u novom izazovu

Pod magijom električne neizvesnosti

21. 05. 2018.

Kara Delevinj promovisala novu kampanju na Menhetnu

Ambasadorka brenda TAG Heuer, Kara Delevinj, prisustvovala je promociji i potpisivanju nove kampanje koju je nedavno snimila ekluzivno u Africi u društvu lava.

17. 05. 2018.

Novi TAG Heuer Carrera Chronograph GMT

U čast 55 godina od kada je kreiran prvi Heuer Carrera sat, TAG Heuer predstavlja novi TAG Heuer Carrera sa Heuer 02 mehanizmom i GMT funkcijom.

08. 05. 2018.

Kara Delevinj u novoj TAG Heuer kampanji u društvu lavova

Nije slučajno lav kralj svih životinja, a ona kraljica modnih pista, društvenih mreža i ambasador najtraženijih lifestyle brendova poput TAG Heuer-a.

  • Tag Heuer
  • Carrera
  • CARRERA AUTOMATIC CHRONOGRAPH DAY-DATE 43 MM
Pogledaj
  • Tag Heuer
  • Formula 1
  • FORMULA 1 CALIBRE 5 AUTOMATIC WATCH
Pogledaj