Kara Delevinj promovisala novu kampanju na Menhetnu

Ambasadorka brenda TAG Heuer, Kara Delevinj, prisustvovala je promociji i potpisivanju nove kampanje koju je nedavno snimila ekluzivno u Africi u društvu lava.

U srcu Velike jabuke, na Tajms Skveru, okupio se veliki broj ljudi kako bi se divili bilbordu na kom je Kara zvezda ovekovečena objektivom fotografa Dejvida Jaroua. Ubrzo nakon toga Kara je  posetila novi TAG Heuer butik na 5. aveniji gde su je pozdravili fotografi i Kilian Muler, predsednik i izvršni direktor TAG Heuer za  Sevrenu Ameriku, kako bi potpisala novi imidž kampanje.

Kao divno finale večeri Kara, TAG Heuer-ov tim i gosti proslavili su koktelom upriličenom u The Peninsula hotelu, gde je uz zdravice pozdravljena nova kampanja koja prikazuje Karu punu samopouzdanja dok joj iza leđa stoji pravi lav.

Ova jedinstvena kampanja urađena je bez ikakvih specijalnih efekata i odmah posmatraču upada u oko baš kao i švajcarski proizvođač satova.

Žan Klod Biver, generalni direktor TAG Heuer i predsednik LVMH grupe divizije satova je rekao: "Oduševljen sam rezultatom ove nove kampanje. Kara je moćna, hrabra, smirena i komanduje poštovanjem. Preko nje, TAG Heuer se ponovo povezuje ne samo sa milenijalcima i mlađim generacijama, već i avangardnim duhom brenda, duhom koji nas tera da radimo stvari drugačije, inovativno, i uz rizik. To je novo tumačenje "Don’t Crack Under Pressure" slogana koji će, nadam se, inspirisati današnju mladost. "

Kara Delevinj je dodala: ""Moj san je već dugo bio želja da radim sa divljim životinjama, a posebno sa lavom! Tako sam zahvalan što sarađujem sa TAG Heuer-om na ovoj kampanji".

Ova kampanja nosi snažnu poruku poštovanja, podrške i zaštite životinja i ona je simbol neustrašivosti, ženstvenosti i savremenog. Kara koja okreće leđa lavu, pokazuje njeno samopouzdanje i neustrašivost i zašto je simbol slogana “Don’t Crack Under Pressure”.

Uostalom, kažiprst njene ruke krasi tetovaža lava što je još jedna simbolika ili svedočanstvo o tome kako velike mačke vole upravo ovakve žene i kako je kralj džungle taj koji je inspiriše i tera na inovativne poteze.

Niz neopisivih momenata Kare u društvu opasnog lava uhvatio je oštrim okom svoje kamere slavni fotograf Dejvid Jarou, specijalista za divljinu i divlje životinje.

pročitaj još

28. 05. 2018.

Danijel Rikardo, nesalomiv pod pritiskom na prestižnoj Velikoj nagradi Monaka

TAG Heuer je veoma ponosan na pobedu Aston Martin Red Bull Racing vozača Danijela Rikarda proteklog vikenda na prestižnoj Monaco Grand Prix Formula 1 trci.

25. 05. 2018.

Fudbalska legenda Lotar Mateus u novom izazovu

Pod magijom električne neizvesnosti

17. 05. 2018.

Novi TAG Heuer Carrera Chronograph GMT

U čast 55 godina od kada je kreiran prvi Heuer Carrera sat, TAG Heuer predstavlja novi TAG Heuer Carrera sa Heuer 02 mehanizmom i GMT funkcijom.

11. 05. 2018.

Kada se susretnu fudbal i automobilizam

U susret Grand Prix-u u Barseloni koji će se održati u nedelju 13.maja, TAG Heuer je okupio troje velikih sportista na ekskluzivnom događaju.

08. 05. 2018.

Kara Delevinj u novoj TAG Heuer kampanji u društvu lavova

Nije slučajno lav kralj svih životinja, a ona kraljica modnih pista, društvenih mreža i ambasador najtraženijih lifestyle brendova poput TAG Heuer-a.

  • Tag Heuer
  • Link
  • CALIBRE 5 DAY-DATE AUTOMATIC WATCH 42 MM
Pogledaj