Kara Delevinj u novoj TAG Heuer kampanji u društvu lavova

Nije slučajno lav kralj svih životinja, a ona kraljica modnih pista, društvenih mreža i ambasador najtraženijih lifestyle brendova poput TAG Heuer-a.

Lav je simbol snage i hrabrosti, moćan i nesutrašiv baš kao i Kara Delevinj. Ona je “IT” devojka. Bez obzira da li fura neki kežual fazon ili izgleda vamp, ona zavodi. Jer ona hipnotiše svojim očima. Njen imidž savršeno preslikava njen inače borbeni duh, pa hit frizure koje neprestano menja, izgledaju podjednako moćno na njoj i odraz su nemirne prirode.

U prisustvu ovih najmoćnijih kraljeva džungle, Kara koja je ambasador brenda TAG Heuer, snimila je najnoviju kampanju u Južnoj Africi koju potpisuje umetnički fotograf Dejvid Jarou.

Ova kampanja nosi snažnu poruku poštovanja, podrške i zaštite životinja i ona je simbol neustrašivosti, ženstvenosti i savremenog. Kara koja okreće leđa lavu, pokazuje njeno samopouzdanje i neustrašivost i zašto je simbol slogana “Don’t Crack Under Pressure”.

Uostalom, kažiprst njene ruke krasi tetovaža lava što je još jedna simbolika ili svedočanstvo o tome kako velike mačke vole upravo ovakve žene i kako je kralj džungle taj koji je inspiriše i tera na inovativne poteze.

Niz neopisivih momenata Kare u društvu opasnog lava uhvatio je oštrim okom svoje kamere slavni fotograf Dejvid Jarou, specijalista za divljinu i divlje životinje.

Vizualni kontakt je gotovo uvek prisutan u njegovom radu i evo šta je on rekao:”Kada fotografišem životinje, prva stvar je da ih gledam u oči. Ukoliko nisu usredsređene i ukoliko nema tog kontakta očima, teško je aparatom uhvatiti dušu životinje. A Kara ima neverovatno prodoran pogled. Od prvog momenta sam znao da će TAJ pogled biti noseći u celoj reklamnoj kampanji”, objasnio je Dejvid.

On je u stanju da uhvati vrhovnu lepotu živih bića, i svaka njegova slika zaista je za  poštovanje. Njegove fotografije mogu se videti u nekim od najprestižnijih svetskih muzeja i izložbi. Veoma su tražene i prodaju se čak i do 60.000 dolara po printu.

Sa ovim novim vizualima,TAG Heuer potpisuje intenzivnu, neustrašivu i ženstvenu kampanju, baš kao i neverovatna Kara, koja još jednom demonstrira inovativni i avangardni duh švajcarskog brenda satova.

Foto kredit David Yarrow

pročitaj još

28. 05. 2018.

Danijel Rikardo, nesalomiv pod pritiskom na prestižnoj Velikoj nagradi Monaka

TAG Heuer je veoma ponosan na pobedu Aston Martin Red Bull Racing vozača Danijela Rikarda proteklog vikenda na prestižnoj Monaco Grand Prix Formula 1 trci.

25. 05. 2018.

Fudbalska legenda Lotar Mateus u novom izazovu

Pod magijom električne neizvesnosti

21. 05. 2018.

Kara Delevinj promovisala novu kampanju na Menhetnu

Ambasadorka brenda TAG Heuer, Kara Delevinj, prisustvovala je promociji i potpisivanju nove kampanje koju je nedavno snimila ekluzivno u Africi u društvu lava.

17. 05. 2018.

Novi TAG Heuer Carrera Chronograph GMT

U čast 55 godina od kada je kreiran prvi Heuer Carrera sat, TAG Heuer predstavlja novi TAG Heuer Carrera sa Heuer 02 mehanizmom i GMT funkcijom.

11. 05. 2018.

Kada se susretnu fudbal i automobilizam

U susret Grand Prix-u u Barseloni koji će se održati u nedelju 13.maja, TAG Heuer je okupio troje velikih sportista na ekskluzivnom događaju.

  • Tag Heuer
  • Carrera
  • CALIBRE 5 DAY-DATE / AUTOMATIC WATCH 41MM
Pogledaj
  • Tag Heuer
  • Aquaracer
  • 300M CALIBRE 5 AUTOMATIC WATCH 41 MM
Pogledaj