Novi TAG Heuer Carrera Chronograph GMT

U čast 55 godina od kada je kreiran prvi Heuer Carrera sat, TAG Heuer predstavlja novi TAG Heuer Carrera sa Heuer 02 mehanizmom i GMT funkcijom.

Ovaj sat je esencijalni alat namenjen mlađim generacijama, gladnim putovanja i avantura.

Avangardan od svog osnivanja 1963. godine pa  sve do danas kada predstavlja potpuno nove Heuer 02 linije, uključujući i inovativne modele poput ultramodernog Connected Modular sata, kolekcija TAG Heuer Carrera slavi 55. godina postojanja u 2018. godini.

Zato je ova godina fantastična prilika da švajcarski časovničarski brend predstavi nove verzije hronografa opremljene funkcijom GMT(Greenwich Mean Time).

Ovaj novi model usvaja dizajnerske kodove i DNK Heuer Carrere, sa originalnim "3-6-9" brojačima iz 1963. godine. Hronografi za minute i sate se nalaze na poziciji 3 i 9 sati, sa malim hronografom za sekunde na poziciji 6 sati i prozorom za datum na poziciji 4:30, a sve je upotpunjeno GMT funkcijom.

Ovo je prvi put da je TAG Heuer dodao ovu komplikaciju prestižnom mehanizmu.

Druga vremenska zona,ultra praktična karakteristika koja se može podesiti krunicom, čita se pomoću lakirane crvene kazaljke i crno/plave keramičke maske, koja ima 24-satnu GMT skalu.

Da bi se obezbedila optimalna čitljivost, GMT kazaljka je inženjerski postavljena u sekundarnom položaju - između kazaljki za sate i minute omogućavajući joj da prelazi preko indeksa i daje brz uvid na GMT skalu.

Mehanizam Heuer 02, vidljiv je kroz skeletonizovani brojčanik, a smešten je unutar čvrstog čeličnog kućišta prečnika 45 mm, vodootpornog do 100 metara dubine. Odvažan koliko i rafiniran, ovaj model smelo demonstrira visinu avangardne tehnologije švajcarskog proizvođača satova.

Sat je dostupan u verziji koja poseduje narukvicu od nerđajućeg čelika ili od gume.

 

                       

pročitaj još

28. 05. 2018.

Danijel Rikardo, nesalomiv pod pritiskom na prestižnoj Velikoj nagradi Monaka

TAG Heuer je veoma ponosan na pobedu Aston Martin Red Bull Racing vozača Danijela Rikarda proteklog vikenda na prestižnoj Monaco Grand Prix Formula 1 trci.

25. 05. 2018.

Fudbalska legenda Lotar Mateus u novom izazovu

Pod magijom električne neizvesnosti

21. 05. 2018.

Kara Delevinj promovisala novu kampanju na Menhetnu

Ambasadorka brenda TAG Heuer, Kara Delevinj, prisustvovala je promociji i potpisivanju nove kampanje koju je nedavno snimila ekluzivno u Africi u društvu lava.

11. 05. 2018.

Kada se susretnu fudbal i automobilizam

U susret Grand Prix-u u Barseloni koji će se održati u nedelju 13.maja, TAG Heuer je okupio troje velikih sportista na ekskluzivnom događaju.

08. 05. 2018.

Kara Delevinj u novoj TAG Heuer kampanji u društvu lavova

Nije slučajno lav kralj svih životinja, a ona kraljica modnih pista, društvenih mreža i ambasador najtraženijih lifestyle brendova poput TAG Heuer-a.

  • Tag Heuer
  • Aquaracer
  • 300M CALIBRE 16 AUTOMATIC CHRONOGRAPH 42 MM
Pogledaj
  • Tag Heuer
  • Carrera
  • CALIBRE 36 AUTOMATIC FLYBACK CHRONOGRAPH 43MM
Pogledaj