Nuit de la Glisse: Ne pucaj pod pritiskom, sezona 3

Već treću godinu zaredom TAG Heuer je partner ključnom događaju u kalendaru ekstremnih sportova - Nuit de la Glisse. Tjeri Donard i TAG Heuer nam donose novo poglavlje fantastične trilogije.

Šta je zajedničko sportistima Tahitija, Švedske, Australije, Meksika, Amerike, Havaja ili Švajcarske? Odluka da se ustane nakon svakog pada, hrabrost da se nastavi nakon svake povrede ili možda njihova poniznost čak i pri najvećim dostignućima?

Proizvođač avangardnih satova TAG Heuer je ponosan da vam predstavi ovaj treći opus koji će samo učvrstiti profil Nuit de la Glisse na evropskoj kinematografskoj sceni sa ekskluzivnim premijerama u Francuskoj, Švajcarskoj, Italiji i Nemačkoj.

Ključni događaj u ekstremnim sportovima La Nuit de la Glisse je kreiran od strane grupe vizionara 79. godine prošlog veka i doprineo je rađanju istinskog društvenog fenomena kakvi su ekstremni sportovi.

Ovaj film je priča o avanturama muškaraca i žena koji su podstaknuti željom za životom, koja proizilazi iz njihove strasti za umetnošću u kojoj su najbolji. Ovo je priča o sportovima i njihovim učesnicima koji uspevaju da žive u prostoru na granici između života i smrti

Šta je motivisalo TAG Heuer da se priključi ovom projektu? Jednostavno, duh #DontCrackUnderPressure. Bilo da se radi o ekstremnom vetru, neverovatnim padinama pokrivenim snegom, ogromnim talasima…

Za ovo treće izdanje filma 2017. godine, osnivač i režiser Tjeri Donar još jednom istražuje planetu kako bi gledaoci upoznali nove predele Havaja, Zelenortska ostrva - kao i veličanstvene pejzaže Tahitija i Norveške. Šansa za otkrivanjem izvanrednih sportista, izuzetnih mesta i retkih i jedinstvenih situacija – ukratko, slike koje oduzimaju dah.

Ove godine, fanovi i publika će moći da otkriju tradicionalne sportove kao što su skijanje, snoubording, surfovanje i biciklizam – što je novitet u okviru Nuit de la Glisse - i uživaju u prekrasnim pejzažima u srcu prirodno divljih okruženja, uz strastvenu elitu sportista.

Sportisti koji se takmiče u ovoj trećoj sezoni odabrani su na osnovu svojih ljudskih kvaliteta ali i zbog njihove gladi za uzbuđenjem, a to su: Tikanui Smith, Karsten Gefle, Matt Annetts, Wille Lindberg, Mathias Wyss, Hira Teriinatoofa, Davide Carrera, Zane Schweitzer, Matahi Drollet, Antoine Bizet i Marie Moana.

Ove sezone, reditelj je odlučio da se fokusira na izazove sa kojima se suočavaju sportisti, i žrtve koje ponekad moraju podneti stremeći ka uspehu u sportu koji vole. Takođe, otkrivamo prijateljstva kojase razvijaju između sportista i vidimo kako se vrednosti prenose kroz generacije.

Ovo su jedinstveni susreti muškaraca i žena koji su gurnuti do krajnjih granica izdržljivosti u ekstremnim okruženjima.

Mesec novembar obeležiće premijere ovog filma u svim velikim gradovima Evrope pa ljubitelji ekstremnih sportova s nestrpljenjem iščekuju da vide kulminaciju sage koja oduzima dah.

Foto kredit S. Rickards

 

 

 

pročitaj još

17. 01. 2018.

Noviteti koje TAG Heuer predstavlja u Ženevi

TAG Heuer na izložbi Geneva Days predstavlja novitete za 2018 godinu.

15. 01. 2018.

TAG Heuer predstavlja na sajmu SIHH 2018, najskuplji connected sat na svetu

Po ceni od 162.000 EUR (190.000 CHF) TAG Heuer je lansirao model sata Connected Modular koji je kompletno izrađen od belog zlata i ukrašen baguette dijamantima težine 23.35 karata- TAG Heuer Connected Full Diamonds.

12. 01. 2018.

TAG Heuer izazov Cycle for Survival okupio je brojne slavne ličnosti

TAG Heuer je organizovao svojevrstan izazov Cycle for Survival kojem su se odazvale brojne slavne ličnosti –prijatelji i ambasadori brenda u cilju prikupljanja sredstava za pokret Cycle for Survival, (Biciklom za opstanak) koji se bori za pobedu najtežih

01. 01. 2018.

Žeraldin Fasnaht, leteća zvezda u alpskoj noći

Žeraldin Fasnaht je jedna od najpoznatijih wing suit zvezda. Sigurno ste bili u prilici da je vidite kako u svom specijalno dizajniranom odelu sa krilima, krstari između planininskih vrhova, rizikujući život, ali njen adrenalin je jači od bilo kog straha.

27. 12. 2017.

Sat kao ultimativni praznični poklon

Bliži se kraj godine i uveliko razmišljate šta pokloniti voljenoj osobi za Božić ili Novu godinu.

  • Tag Heuer
  • Formula 1
  • FORMULA 1 CALIBRE 7 AUTOMATIC WATCH
Pogledaj