Obradujte trendi satom žene koje vam znače

 

Približava nam se 8.mart Dan žena. Ukoliko još nište odlučili šta da poklonite ženama koje vam znače u životu, onima zbog kojih ne biste ni postojali, ženama koje su vaše životne ljubavi ili najbolje prijateljice, možda je vreme da razmislite o ručnom časovniku kao posebnom poklonu.

Sat zauzima posebno mesto u svetu nakita, možda i zbog toga što se nalazi baš na našem zglobu, tamo gde se čuju otkucaji našeg srca. Nekada u sat gledamo da bismo shvatili koje je doba dana, a nekada samo da bismo pomislili na dragu osobu koja nam ga je poklonila.

Najvažnije od svega je da odaberete onaj sat koji će voljenu osobu neizmerno obradovati.

Budite metodični i kreativni. Ne žurite u impulsivnu kupovinu. Razmislite da li je vaša najvažnija žena u životu sportski tip, avanturista, da li voli drago kamenje ili je minimalista?

Časovnici mogu biti sportski, ceremonijalni, minimalistički, hi-tech… Dobar sat je večna investicija, pravi poklon, a vaše voljene žene će zajedno sa otkucajem svakog minuta, znati da možda baš u tom trenutku vaše srce  poput sata kuca samo za nju.

U ponudi imamo prelepe ručne časovnike poput TAG Heuer, Victorinox Swiss Army, Movado ili Nixon.

Vaše je samo da odaberete i poklonite s ljubavlju.

 

pročitaj još

17. 01. 2018.

Noviteti koje TAG Heuer predstavlja u Ženevi

TAG Heuer na izložbi Geneva Days predstavlja novitete za 2018 godinu.

15. 01. 2018.

TAG Heuer predstavlja na sajmu SIHH 2018, najskuplji connected sat na svetu

Po ceni od 162.000 EUR (190.000 CHF) TAG Heuer je lansirao model sata Connected Modular koji je kompletno izrađen od belog zlata i ukrašen baguette dijamantima težine 23.35 karata- TAG Heuer Connected Full Diamonds.

12. 01. 2018.

TAG Heuer izazov Cycle for Survival okupio je brojne slavne ličnosti

TAG Heuer je organizovao svojevrstan izazov Cycle for Survival kojem su se odazvale brojne slavne ličnosti –prijatelji i ambasadori brenda u cilju prikupljanja sredstava za pokret Cycle for Survival, (Biciklom za opstanak) koji se bori za pobedu najtežih

01. 01. 2018.

Žeraldin Fasnaht, leteća zvezda u alpskoj noći

Žeraldin Fasnaht je jedna od najpoznatijih wing suit zvezda. Sigurno ste bili u prilici da je vidite kako u svom specijalno dizajniranom odelu sa krilima, krstari između planininskih vrhova, rizikujući život, ali njen adrenalin je jači od bilo kog straha.

27. 12. 2017.

Sat kao ultimativni praznični poklon

Bliži se kraj godine i uveliko razmišljate šta pokloniti voljenoj osobi za Božić ili Novu godinu.

  • Tag Heuer
  • Aquaracer
  • 300M CALIBRE 16 AUTOMATIC CHRONOGRAPH 42 MM
Pogledaj
  • Tag Heuer
  • Carrera
  • CALIBRE 1887 AUTOMATIC CHRONOGRAPH 41MM
Pogledaj