Pobeda Danijela Rikarda na kineskom Grand Priju

TAG Heuer sa ponosom proslavlja pobedu Danijela Rikarda na kineskom Grand Priju koji se održao ovog vikenda…

Brilijantna strateška odluka tima i serija preciznih i potentnih preticanja, dala je Danijelu mogućnost da odnese neverovatnu pobedu, nad Valerijem Botasom iz Mercedesa i Kimijem Raikonenom iz Ferrari ekipe. Maks Verštapen je odneo peto mesto, nakon sudara sa Sebastijanom Fetelom.

Kao zvanični merač vremena i partner Aston Martin Red Bull Racing, ikonski štit TAG Heuer brenda mogao je biti viđen na kacigi, rukavicama, uniformi i trkačkim odelima vozača, a njegov automobil za ovu sezonu prigodno je nazvan Aston Martin Red Bull Racing TAG Heuer RB14.

Atipični pristup sportu ovog tima, njihove performanse i strast dopali su se TAG Heuer brendu, zbog čega je uopšte uspostavljena saradnja sa njima. Iz istog razloga, ovo partnerstvo koje je u savršenom skladu sa načelima časovničarskog brenda i njihovim marketinškim strategijama i dalje se nastavlja.

pročitaj još

28. 05. 2018.

Danijel Rikardo, nesalomiv pod pritiskom na prestižnoj Velikoj nagradi Monaka

TAG Heuer je veoma ponosan na pobedu Aston Martin Red Bull Racing vozača Danijela Rikarda proteklog vikenda na prestižnoj Monaco Grand Prix Formula 1 trci.

25. 05. 2018.

Fudbalska legenda Lotar Mateus u novom izazovu

Pod magijom električne neizvesnosti

21. 05. 2018.

Kara Delevinj promovisala novu kampanju na Menhetnu

Ambasadorka brenda TAG Heuer, Kara Delevinj, prisustvovala je promociji i potpisivanju nove kampanje koju je nedavno snimila ekluzivno u Africi u društvu lava.

17. 05. 2018.

Novi TAG Heuer Carrera Chronograph GMT

U čast 55 godina od kada je kreiran prvi Heuer Carrera sat, TAG Heuer predstavlja novi TAG Heuer Carrera sa Heuer 02 mehanizmom i GMT funkcijom.

11. 05. 2018.

Kada se susretnu fudbal i automobilizam

U susret Grand Prix-u u Barseloni koji će se održati u nedelju 13.maja, TAG Heuer je okupio troje velikih sportista na ekskluzivnom događaju.

  • Tag Heuer
  • Formula 1
  • FORMULA 1 200 M ALARM 41 MM
Pogledaj
  • Tag Heuer
  • Carrera
  • CALIBRE 36 AUTOMATIC FLYBACK CHRONOGRAPH 43MM
Pogledaj