Srećan rođendan gospodine Džek!

Za nekoliko dana Džek Heuer slavi svoj 85. rođendan. U tu čast, TAG Heuer je lansirao reizdanje čuvenog Autavia časovnika koje je davne 1962. godine originalno kreirao sam Džek Heuer.

Proteklog vikenda organizovan je okrugli sto i upriličen koktel,  u organizaciji kompanije Phillips i asocijacije Bacs i Russo, u čast počasnog predsednika kompanije TAG Heuer, Džeka Heuera koji uskoro puni 85. godina. Bacs and Russo je ekskluzivni department u okviru Phillips aukcijske kuće gde se isključivo prodaju retki i skupoceni kolekcionarski satovi. Događaju su prisustvovali brojni ljudi iz medija, kolekcionari, kao i rođaci gospodina Heuera. Guy Sémon, generalni direktor TAG Heuer-a dodelio je“Autavia Limited Edition Jack Heuer Special Edition”sat  oznake 0/1932, kao specijalan poklon Džeku Heueru.

Bila je ovo prilika da Aurel Bacs takođe pomene sat iz edicije pod brojem 1/1932, kao poseban primerak koji je stavljen na aukcijsku prodaju “Heuer Parade” koju je kompanija Phillips organizovala u Ženevi 11. novembra. Sav prihod od prodaje ovog sata biće doniran dobrotvornoj organizaciji “Save the Children”.

Ovo novo reizdanje limitirano je na tačno 1932 primerka sata-što implicira na godinu Džekovog rođenja i dizajnirao ga je zapravo sam Džek. Sat je istovremeno moderan, mada i veran svojim korenima, emitujući duh zlatnog doba automobilizma.

pročitaj još

28. 05. 2018.

Danijel Rikardo, nesalomiv pod pritiskom na prestižnoj Velikoj nagradi Monaka

TAG Heuer je veoma ponosan na pobedu Aston Martin Red Bull Racing vozača Danijela Rikarda proteklog vikenda na prestižnoj Monaco Grand Prix Formula 1 trci.

25. 05. 2018.

Fudbalska legenda Lotar Mateus u novom izazovu

Pod magijom električne neizvesnosti

21. 05. 2018.

Kara Delevinj promovisala novu kampanju na Menhetnu

Ambasadorka brenda TAG Heuer, Kara Delevinj, prisustvovala je promociji i potpisivanju nove kampanje koju je nedavno snimila ekluzivno u Africi u društvu lava.

17. 05. 2018.

Novi TAG Heuer Carrera Chronograph GMT

U čast 55 godina od kada je kreiran prvi Heuer Carrera sat, TAG Heuer predstavlja novi TAG Heuer Carrera sa Heuer 02 mehanizmom i GMT funkcijom.

11. 05. 2018.

Kada se susretnu fudbal i automobilizam

U susret Grand Prix-u u Barseloni koji će se održati u nedelju 13.maja, TAG Heuer je okupio troje velikih sportista na ekskluzivnom događaju.

  • Tag Heuer
  • Carrera
  • CALIBRE 1887 / AUTOMATIC CHRONOGRAPH 43MM
Pogledaj
  • Tag Heuer
  • Link
  • CALIBRE 16 AUTOMATIC CHRONOGRAPH 43 MM
Pogledaj