Srećan rođendan gospodine Džek!

Za nekoliko dana Džek Heuer slavi svoj 85. rođendan. U tu čast, TAG Heuer je lansirao reizdanje čuvenog Autavia časovnika koje je davne 1962. godine originalno kreirao sam Džek Heuer.

Proteklog vikenda organizovan je okrugli sto i upriličen koktel,  u organizaciji kompanije Phillips i asocijacije Bacs i Russo, u čast počasnog predsednika kompanije TAG Heuer, Džeka Heuera koji uskoro puni 85. godina. Bacs and Russo je ekskluzivni department u okviru Phillips aukcijske kuće gde se isključivo prodaju retki i skupoceni kolekcionarski satovi. Događaju su prisustvovali brojni ljudi iz medija, kolekcionari, kao i rođaci gospodina Heuera. Guy Sémon, generalni direktor TAG Heuer-a dodelio je“Autavia Limited Edition Jack Heuer Special Edition”sat  oznake 0/1932, kao specijalan poklon Džeku Heueru.

Bila je ovo prilika da Aurel Bacs takođe pomene sat iz edicije pod brojem 1/1932, kao poseban primerak koji je stavljen na aukcijsku prodaju “Heuer Parade” koju je kompanija Phillips organizovala u Ženevi 11. novembra. Sav prihod od prodaje ovog sata biće doniran dobrotvornoj organizaciji “Save the Children”.

Ovo novo reizdanje limitirano je na tačno 1932 primerka sata-što implicira na godinu Džekovog rođenja i dizajnirao ga je zapravo sam Džek. Sat je istovremeno moderan, mada i veran svojim korenima, emitujući duh zlatnog doba automobilizma.

pročitaj još

17. 01. 2018.

Noviteti koje TAG Heuer predstavlja u Ženevi

TAG Heuer na izložbi Geneva Days predstavlja novitete za 2018 godinu.

15. 01. 2018.

TAG Heuer predstavlja na sajmu SIHH 2018, najskuplji connected sat na svetu

Po ceni od 162.000 EUR (190.000 CHF) TAG Heuer je lansirao model sata Connected Modular koji je kompletno izrađen od belog zlata i ukrašen baguette dijamantima težine 23.35 karata- TAG Heuer Connected Full Diamonds.

12. 01. 2018.

TAG Heuer izazov Cycle for Survival okupio je brojne slavne ličnosti

TAG Heuer je organizovao svojevrstan izazov Cycle for Survival kojem su se odazvale brojne slavne ličnosti –prijatelji i ambasadori brenda u cilju prikupljanja sredstava za pokret Cycle for Survival, (Biciklom za opstanak) koji se bori za pobedu najtežih

01. 01. 2018.

Žeraldin Fasnaht, leteća zvezda u alpskoj noći

Žeraldin Fasnaht je jedna od najpoznatijih wing suit zvezda. Sigurno ste bili u prilici da je vidite kako u svom specijalno dizajniranom odelu sa krilima, krstari između planininskih vrhova, rizikujući život, ali njen adrenalin je jači od bilo kog straha.

27. 12. 2017.

Sat kao ultimativni praznični poklon

Bliži se kraj godine i uveliko razmišljate šta pokloniti voljenoj osobi za Božić ili Novu godinu.

  • Tag Heuer
  • Carrera
  • CALIBRE 5 / AUTOMATIC WATCH 39MM
Pogledaj