Srećan rođendan gospodine Džek!

Za nekoliko dana Džek Heuer slavi svoj 85. rođendan. U tu čast, TAG Heuer je lansirao reizdanje čuvenog Autavia časovnika koje je davne 1962. godine originalno kreirao sam Džek Heuer.

Proteklog vikenda organizovan je okrugli sto i upriličen koktel,  u organizaciji kompanije Phillips i asocijacije Bacs i Russo, u čast počasnog predsednika kompanije TAG Heuer, Džeka Heuera koji uskoro puni 85. godina. Bacs and Russo je ekskluzivni department u okviru Phillips aukcijske kuće gde se isključivo prodaju retki i skupoceni kolekcionarski satovi. Događaju su prisustvovali brojni ljudi iz medija, kolekcionari, kao i rođaci gospodina Heuera. Guy Sémon, generalni direktor TAG Heuer-a dodelio je“Autavia Limited Edition Jack Heuer Special Edition”sat  oznake 0/1932, kao specijalan poklon Džeku Heueru.

Bila je ovo prilika da Aurel Bacs takođe pomene sat iz edicije pod brojem 1/1932, kao poseban primerak koji je stavljen na aukcijsku prodaju “Heuer Parade” koju je kompanija Phillips organizovala u Ženevi 11. novembra. Sav prihod od prodaje ovog sata biće doniran dobrotvornoj organizaciji “Save the Children”.

Ovo novo reizdanje limitirano je na tačno 1932 primerka sata-što implicira na godinu Džekovog rođenja i dizajnirao ga je zapravo sam Džek. Sat je istovremeno moderan, mada i veran svojim korenima, emitujući duh zlatnog doba automobilizma.

pročitaj još

18. 04. 2018.

TAG Heuer lansira novo specijalno Aston Martin Red Bull Racing Formula 1 izdanje

Sa novom sezonom Formule 1, koja je otpočela prvom trkom 25.marta u Melburnu, u Australiji, ovaj švajcarski časovničarski brend iskoristio je priliku kako bi zvanično predstavio svoje novo ekskluzivno izdanje TAG Heuer Connected Modular 45 Aston Martin R

16. 04. 2018.

Pobeda Danijela Rikarda na kineskom Grand Priju

TAG Heuer sa ponosom proslavlja pobedu Danijela Rikarda na kineskom Grand Priju koji se održao ovog vikenda…

16. 04. 2018.

TAG Heuer – zvanični sponzor Giro d’Italia na dva i četiri točka

Tokom italijanskog debija FIA Formula E E-Prix u Rimu 14.aprila, TAG Heuer je objavio svoje zeleno partnerstvo, koje će biti zasnovano na motoru sa nultim emisijama: Giro, za pionirsku sezonu Giro d’Italia sa električnim biciklima.

12. 04. 2018.

TAG Heuer predstavlja Aquaracer Lady Calibre 9 Automatic

TAG Heuer je lansirao sportski elegantan model Aquaracer Lady Calibre 9 sa automatik mehanizmom.

11. 04. 2018.

Bela Hadid otvorila prvi modularni TAG Heuer butik u Japanu

Simbolično razbijajući bure japanskog tradicionalnog sake pića od pirinča, prelepa Bela Hadid otvorila je novi ultra moderni TAG Heuer butik u Japanu.

  • Tag Heuer
  • Carrera
  • CALIBRE 1887 AUTOMATIC CHRONOGRAPH 43MM
Pogledaj
  • Tag Heuer
  • Aquaracer
  • AQUARACER 300 M AUTOMATIC CHRONOGRAPH
Pogledaj