TAG Heuer donosi ritam u Abu Dabi u društvu Martina Gariksa i Maksa Ferštapena

TAG Heuer zvanično je obeležio završnicu sezone Formule 1 organizujući ekskluzivan događaj sa Red Bull Racing vozačem Maksom Ferštapenom i ambasadorom brenda Martinom Gariksom u House of Debonair by TAG Heuer,  u Yas Marina.

Zajedno sa magazinom Debonair, TAG Heuer je kreirao zabavu kako bi proslavili poslednju trku sezone Formule 1 u 2017. godini. Ekskluzivna zabava održana je u petak, 24. novembra u Yas Marina, predstavljajući u prvom planu svetski priznatog DJ-a Martina Gariksa i vozača Red Bull Racing Formula 1 tima, Maksa Ferštapena.

Martin Gariks je obišao stazu Yas Marina Circuit, u društvu Maksa koji ga je poveo u obilazak upoznajući ga sa svetom Formule 1 i pružajući mu nekoliko saveta kako postati vozač najvišeg ranga.

Nakon toga su se dva Holnđanina preselila na zabavu TAG Heuer u House of Debonair, gde je Martin ekskluzivno predstavio svoju pesmu koja će biti objavljena u decembru ove godine. To je bila njegova šansa da Maksu pokaže svoj talenat na mestu gde se oseća najbolje - blizu plesnog podijuma! Maks, zajedno sa publikom, uživao je u muzici i žurci do kasno u noć.

Inovativni konceptni prostor House of Debonair zajedno sa TAG Heuer –om bio je domaćin odabranim VIP gostima koji su prisustvovali ekskluzivnoj zabavi. Prikazani su i neki od najlegendarnijih TAG-a Heuer satova od kojih su mnogi inspirisani  nasleđem brenda i povezanošću sa svetom automobilizma, što je bilo odlično finale još jedne fantastične godine za TAG Heuer i partnerstvo sa Red Bull Racing timom.

Automobilizam teče kroz TAG Heuer DNK. Kompanija je osmislila prvi kontrolni panel za vozače i pilote još 1933. godine, a ambasadori kao što su Stiv Mekvin, Huan Manuel Fanđo, brazilska trkačka legenda Ajrton Sena su proslavili brend. U kombinaciji sa partnerima kao što su Indi 500, Grand Prix i Formula E u Monaku i brojnim hronografima koji su inspirisani sportom, TAG Heuer i svet automoto trka su već dugo neodvojivi.

 

 

 

 

 

pročitaj još

18. 04. 2018.

TAG Heuer lansira novo specijalno Aston Martin Red Bull Racing Formula 1 izdanje

Sa novom sezonom Formule 1, koja je otpočela prvom trkom 25.marta u Melburnu, u Australiji, ovaj švajcarski časovničarski brend iskoristio je priliku kako bi zvanično predstavio svoje novo ekskluzivno izdanje TAG Heuer Connected Modular 45 Aston Martin R

16. 04. 2018.

Pobeda Danijela Rikarda na kineskom Grand Priju

TAG Heuer sa ponosom proslavlja pobedu Danijela Rikarda na kineskom Grand Priju koji se održao ovog vikenda…

16. 04. 2018.

TAG Heuer – zvanični sponzor Giro d’Italia na dva i četiri točka

Tokom italijanskog debija FIA Formula E E-Prix u Rimu 14.aprila, TAG Heuer je objavio svoje zeleno partnerstvo, koje će biti zasnovano na motoru sa nultim emisijama: Giro, za pionirsku sezonu Giro d’Italia sa električnim biciklima.

12. 04. 2018.

TAG Heuer predstavlja Aquaracer Lady Calibre 9 Automatic

TAG Heuer je lansirao sportski elegantan model Aquaracer Lady Calibre 9 sa automatik mehanizmom.

11. 04. 2018.

Bela Hadid otvorila prvi modularni TAG Heuer butik u Japanu

Simbolično razbijajući bure japanskog tradicionalnog sake pića od pirinča, prelepa Bela Hadid otvorila je novi ultra moderni TAG Heuer butik u Japanu.

  • Tag Heuer
  • Carrera
  • CALIBRE 5 / AUTOMATIC WATCH 39MM
Pogledaj
  • Tag Heuer
  • Aquaracer
  • AQUARACER LADY QUARTZ WATCH 32 mm
Pogledaj