TAG Heuer donosi ritam u Abu Dabi u društvu Martina Gariksa i Maksa Ferštapena

TAG Heuer zvanično je obeležio završnicu sezone Formule 1 organizujući ekskluzivan događaj sa Red Bull Racing vozačem Maksom Ferštapenom i ambasadorom brenda Martinom Gariksom u House of Debonair by TAG Heuer,  u Yas Marina.

Zajedno sa magazinom Debonair, TAG Heuer je kreirao zabavu kako bi proslavili poslednju trku sezone Formule 1 u 2017. godini. Ekskluzivna zabava održana je u petak, 24. novembra u Yas Marina, predstavljajući u prvom planu svetski priznatog DJ-a Martina Gariksa i vozača Red Bull Racing Formula 1 tima, Maksa Ferštapena.

Martin Gariks je obišao stazu Yas Marina Circuit, u društvu Maksa koji ga je poveo u obilazak upoznajući ga sa svetom Formule 1 i pružajući mu nekoliko saveta kako postati vozač najvišeg ranga.

Nakon toga su se dva Holnđanina preselila na zabavu TAG Heuer u House of Debonair, gde je Martin ekskluzivno predstavio svoju pesmu koja će biti objavljena u decembru ove godine. To je bila njegova šansa da Maksu pokaže svoj talenat na mestu gde se oseća najbolje - blizu plesnog podijuma! Maks, zajedno sa publikom, uživao je u muzici i žurci do kasno u noć.

Inovativni konceptni prostor House of Debonair zajedno sa TAG Heuer –om bio je domaćin odabranim VIP gostima koji su prisustvovali ekskluzivnoj zabavi. Prikazani su i neki od najlegendarnijih TAG-a Heuer satova od kojih su mnogi inspirisani  nasleđem brenda i povezanošću sa svetom automobilizma, što je bilo odlično finale još jedne fantastične godine za TAG Heuer i partnerstvo sa Red Bull Racing timom.

Automobilizam teče kroz TAG Heuer DNK. Kompanija je osmislila prvi kontrolni panel za vozače i pilote još 1933. godine, a ambasadori kao što su Stiv Mekvin, Huan Manuel Fanđo, brazilska trkačka legenda Ajrton Sena su proslavili brend. U kombinaciji sa partnerima kao što su Indi 500, Grand Prix i Formula E u Monaku i brojnim hronografima koji su inspirisani sportom, TAG Heuer i svet automoto trka su već dugo neodvojivi.

 

 

 

 

 

pročitaj još

17. 01. 2018.

Noviteti koje TAG Heuer predstavlja u Ženevi

TAG Heuer na izložbi Geneva Days predstavlja novitete za 2018 godinu.

15. 01. 2018.

TAG Heuer predstavlja na sajmu SIHH 2018, najskuplji connected sat na svetu

Po ceni od 162.000 EUR (190.000 CHF) TAG Heuer je lansirao model sata Connected Modular koji je kompletno izrađen od belog zlata i ukrašen baguette dijamantima težine 23.35 karata- TAG Heuer Connected Full Diamonds.

12. 01. 2018.

TAG Heuer izazov Cycle for Survival okupio je brojne slavne ličnosti

TAG Heuer je organizovao svojevrstan izazov Cycle for Survival kojem su se odazvale brojne slavne ličnosti –prijatelji i ambasadori brenda u cilju prikupljanja sredstava za pokret Cycle for Survival, (Biciklom za opstanak) koji se bori za pobedu najtežih

01. 01. 2018.

Žeraldin Fasnaht, leteća zvezda u alpskoj noći

Žeraldin Fasnaht je jedna od najpoznatijih wing suit zvezda. Sigurno ste bili u prilici da je vidite kako u svom specijalno dizajniranom odelu sa krilima, krstari između planininskih vrhova, rizikujući život, ali njen adrenalin je jači od bilo kog straha.

27. 12. 2017.

Sat kao ultimativni praznični poklon

Bliži se kraj godine i uveliko razmišljate šta pokloniti voljenoj osobi za Božić ili Novu godinu.

  • Tag Heuer
  • Carrera
  • CARRERA AUTOMATIC CHRONOGRAPH DAY-DATE 41 MM
Pogledaj
  • Tag Heuer
  • Aquaracer
  • AQUARACER AUTOMATIC CHRONOGRAPH
Pogledaj