TAG Heuer donosi ritam u Abu Dabi u društvu Martina Gariksa i Maksa Ferštapena

TAG Heuer zvanično je obeležio završnicu sezone Formule 1 organizujući ekskluzivan događaj sa Red Bull Racing vozačem Maksom Ferštapenom i ambasadorom brenda Martinom Gariksom u House of Debonair by TAG Heuer,  u Yas Marina.

Zajedno sa magazinom Debonair, TAG Heuer je kreirao zabavu kako bi proslavili poslednju trku sezone Formule 1 u 2017. godini. Ekskluzivna zabava održana je u petak, 24. novembra u Yas Marina, predstavljajući u prvom planu svetski priznatog DJ-a Martina Gariksa i vozača Red Bull Racing Formula 1 tima, Maksa Ferštapena.

Martin Gariks je obišao stazu Yas Marina Circuit, u društvu Maksa koji ga je poveo u obilazak upoznajući ga sa svetom Formule 1 i pružajući mu nekoliko saveta kako postati vozač najvišeg ranga.

Nakon toga su se dva Holnđanina preselila na zabavu TAG Heuer u House of Debonair, gde je Martin ekskluzivno predstavio svoju pesmu koja će biti objavljena u decembru ove godine. To je bila njegova šansa da Maksu pokaže svoj talenat na mestu gde se oseća najbolje - blizu plesnog podijuma! Maks, zajedno sa publikom, uživao je u muzici i žurci do kasno u noć.

Inovativni konceptni prostor House of Debonair zajedno sa TAG Heuer –om bio je domaćin odabranim VIP gostima koji su prisustvovali ekskluzivnoj zabavi. Prikazani su i neki od najlegendarnijih TAG-a Heuer satova od kojih su mnogi inspirisani  nasleđem brenda i povezanošću sa svetom automobilizma, što je bilo odlično finale još jedne fantastične godine za TAG Heuer i partnerstvo sa Red Bull Racing timom.

Automobilizam teče kroz TAG Heuer DNK. Kompanija je osmislila prvi kontrolni panel za vozače i pilote još 1933. godine, a ambasadori kao što su Stiv Mekvin, Huan Manuel Fanđo, brazilska trkačka legenda Ajrton Sena su proslavili brend. U kombinaciji sa partnerima kao što su Indi 500, Grand Prix i Formula E u Monaku i brojnim hronografima koji su inspirisani sportom, TAG Heuer i svet automoto trka su već dugo neodvojivi.

 

 

 

 

 

pročitaj još

28. 05. 2018.

Danijel Rikardo, nesalomiv pod pritiskom na prestižnoj Velikoj nagradi Monaka

TAG Heuer je veoma ponosan na pobedu Aston Martin Red Bull Racing vozača Danijela Rikarda proteklog vikenda na prestižnoj Monaco Grand Prix Formula 1 trci.

25. 05. 2018.

Fudbalska legenda Lotar Mateus u novom izazovu

Pod magijom električne neizvesnosti

21. 05. 2018.

Kara Delevinj promovisala novu kampanju na Menhetnu

Ambasadorka brenda TAG Heuer, Kara Delevinj, prisustvovala je promociji i potpisivanju nove kampanje koju je nedavno snimila ekluzivno u Africi u društvu lava.

17. 05. 2018.

Novi TAG Heuer Carrera Chronograph GMT

U čast 55 godina od kada je kreiran prvi Heuer Carrera sat, TAG Heuer predstavlja novi TAG Heuer Carrera sa Heuer 02 mehanizmom i GMT funkcijom.

11. 05. 2018.

Kada se susretnu fudbal i automobilizam

U susret Grand Prix-u u Barseloni koji će se održati u nedelju 13.maja, TAG Heuer je okupio troje velikih sportista na ekskluzivnom događaju.

  • Tag Heuer
  • Aquaracer
  • 300M CALIBRE 16 AUTOMATIC CHRONOGRAPH 42 MM
Pogledaj
  • Tag Heuer
  • Formula 1
  • FORMULA 1 QUARTZ CHRONOGRAPH 42MM
Pogledaj