TAG Heuer izazov Cycle for Survival okupio je brojne slavne ličnosti

TAG Heuer je organizovao svojevrstan izazov Cycle for Survival kojem su se odazvale brojne slavne ličnosti –prijatelji i ambasadori brenda u cilju prikupljanja sredstava za pokret Cycle for Survival, (Biciklom za opstanak) koji se bori za pobedu najtežih oblika karcinoma.

Uz pomoć slavnih glumaca, sportista i umetnika avangardni brend TAG heuer prikuplja novac za kampanju pokreta Cycle for Survival 2018.

Oni koji podržavaju ovaj pokret  širom zemlje, preduzeli su akciju podizanja svesti o uzrocima, na društvenim medijima, registraciji za predstojeće potpisivanje i doniranje sredstava pokretu Cycle for Survival.  100 % od svakog dolara odlazi za istraživanje retkih oblika karcinoma koje vodi MSK (Memorial Sloan Kettering Cancer Center) koja vodi i upravlja pokretom Cycle for Survival.

TAG Heuer je postao Zvanični sat i Sponzor Vremena na Take over  događaju koji je upriličen na Tajm Skveru 27. septembra prošle godine.

Vožnja na Tajm Skeru  označila je zvanični početak registracije i početak prikupljanja sredstava za 12-tu godinu pokreta Cycle for Survival, nacionalnih statičnih biciklističkih aktivnosti koje će se u narednom periodu održavati u 16 gradova Amerike, tokom januara, februara i marta 2018.godine.TAG Heuer ambasadori koji su učestvovali u nedavnom izazovu su Tom Brejdi - kvoterbek New England Patriota, Patrik Dempsi - američki glumac, Tim Hauard golman američke fudbalske reprezentacije , Aleksandar Rosi, profesionalni vozač kao i Alek Monopoli svestrani grafiti umetnik koji su organizovali svoje timove u vožnji stacionarnim biciklama.

Svaki ambasador TAG-Heuer-a ima personalizovanu web stranicu za prikupljanje sredstava, na kojoj pristalice mogu donirati novac za pokret Cycle for Survival. Svako ko donirana novac putem bilo koje stranice jednog od navedenih TAG Heuer ambasadora novac stiče pravo da učestvuje u borbi za osvajanje TAG Heuer Cycle for Survival Connected Modular 45 sata.

TAG Heuer-ov ambasador koji prikupi najviše novca do 31. marta 2018, godine ujedno će proglasiti pobednika TAG Heuer Cycle for Survival Fundraising Challenge.

Za linkove ka stranama ambasadora za prikupljanje sredstava i ažuriranja u vezi  izazova posetite http://www.cycleforsurvival.org/tag-heuer-challenge

Pridružite se borbi. Memorial Sloan Kettering Cancer Center je pokret za borbu protiv retkih oblika karcinoma. Od 2007. godine Cycle for Survival je uspeo da prikupi $145 miliona kroz specifične zatvorene timske biciklističke aktivnosti širom Sjedinjenih Američkih Država za finansiranje pionirskih istraživanja retkih oblika karcinoma koje vodi Memorial Sloan Kettering Cancer Center. 100 posto svake donacije odlazi u sredstva za istraživanja.

Oko polovine svih pacijenata obolelih od raka, bore se sa nekim retkim oblikom karcinoma, i često se suočavaju sa ograničenim ili nemanjem opcija za lečenje. Zajedno sa osnivačem pokreta, Equinox,  Cicle for Survival podržao je inovativne kliničke studije, istraživačke studije i glavne naučne inicijative. Za listu događaja, istraživanja i dodatne informacije posetite https://www.cycleforsurvival.org i pratite Cycle for Survival na Facebook-u, Twitter-u, Instagram-u i You Tube kanalu.

 

pročitaj još

18. 04. 2018.

TAG Heuer lansira novo specijalno Aston Martin Red Bull Racing Formula 1 izdanje

Sa novom sezonom Formule 1, koja je otpočela prvom trkom 25.marta u Melburnu, u Australiji, ovaj švajcarski časovničarski brend iskoristio je priliku kako bi zvanično predstavio svoje novo ekskluzivno izdanje TAG Heuer Connected Modular 45 Aston Martin R

16. 04. 2018.

Pobeda Danijela Rikarda na kineskom Grand Priju

TAG Heuer sa ponosom proslavlja pobedu Danijela Rikarda na kineskom Grand Priju koji se održao ovog vikenda…

16. 04. 2018.

TAG Heuer – zvanični sponzor Giro d’Italia na dva i četiri točka

Tokom italijanskog debija FIA Formula E E-Prix u Rimu 14.aprila, TAG Heuer je objavio svoje zeleno partnerstvo, koje će biti zasnovano na motoru sa nultim emisijama: Giro, za pionirsku sezonu Giro d’Italia sa električnim biciklima.

12. 04. 2018.

TAG Heuer predstavlja Aquaracer Lady Calibre 9 Automatic

TAG Heuer je lansirao sportski elegantan model Aquaracer Lady Calibre 9 sa automatik mehanizmom.

11. 04. 2018.

Bela Hadid otvorila prvi modularni TAG Heuer butik u Japanu

Simbolično razbijajući bure japanskog tradicionalnog sake pića od pirinča, prelepa Bela Hadid otvorila je novi ultra moderni TAG Heuer butik u Japanu.

  • Tag Heuer
  • Monaco
  • CALIBRE 6 / AUTOMATIC WATCH 37 MM
Pogledaj
  • Tag Heuer
  • Aquaracer
  • 500M CALIBRE 16 AUTOMATIC CHRONOGRAPH 43 MM
Pogledaj