TAG Heuer je Zvanični Partner Vremena na legendarnoj trci Giro d'Italia 2018

Vreme je glavni faktor u sportu. TAG Heuer je i ove godine Zvanični Partner Vremena na slavnoj trci Giro d'Italia ( Đir po Italiji). 

Giro d'Italia ili jednostavno Giro, međunarodna  etapna trka profesionalnih biciklista putevima Italije, koja se više od 1 veka organizuje svake godine u maju ili početkom juna.

U tu čast, TAG Heuer predstavlja specijalno izdanje sata TAG Heuer Connected Modular 45 u pink nijansi, koje je ograničeno na samo 101 primerak.

Nakon što se prošle godine pridružio kao partner u znak proslave 100 godina trke Giro d'Italia,TAG Heuer je ponovo u sedlu, kao Zvanični Partner Vremena najavljen i za narednu 2018. godinu, ovog prestižnog biciklističkog takmičenja.

Kao i u 2017., i u predstojećoj 2018. godini, TAG Heuer logotipi obeležiće opremu, sva ključna odredišta kao i startne i finiš pozicije.

U 2018. godini, strast TAG Heuer-a prema pink dresovima prenosi se i na specijalno izdanje časovnika koji predstavlja epitom švajcarskih sportskih hronografa: TAG Heuer Connected Modular 45 smart sat, posvećen trci Giro u originalnoj pink boji. 

Gumena narukvica sata je iste boje kao i legendarni ružičasti dres, simbol pobede i istrajnosti u filozofiji #dontcrackunderpressureure. Poleđina kućišta nosi natpis "Giro d'Italia", a brojčanik koji je dostupan u roze ili antracit nijansi poseduje logotip Giro.

Smart časovnik TAG Heuer Connected Modular 45 Giro d'Italia, ograničen je na seriju od tačno 101 primerak kao podsećanje na 101 godinu održavanja ove trke. Sat za novi vek će se prodavati u specijalnoj kutiji koja sadrži i dodatni zamenljivi crni kaiš za sat kao i biciklistički dres sa TAG Heuer logotipom, kreiranim od strane Brenda Castelli. Prvi sat za narednih 100 godina trke. Sat koji je odraz prema biciklističkoj strasti “povezanoj s beskonačnošću”.

Nakon starta, koji će se po rasporedu ove godine po prvi put desiti u Izraelu u prve 3 faze od 4. do 6. maja 2018. godine, Giro će stići u Rim 27. maja. Ovo je etapa sa najviše očekivanja, gde takmičari biciklisti moraju pokazati svoj #dontcrackunderpressure duh, od prve  etape u Jerusalimu 4. maja, pa sve do 16. etape od Trenta do Rovereta, koja će se odvijati 22.maja.

Ovo partnerstvo dodatno naglašava dinamičku strategiju TAG Heuer-a u svetu biciklizma, globalnom sportu čija popularnost stalno raste, što pokazuje sve veći broj amaterskih biciklista koji tokom vikenda širom sveta osvajaju puteve od Silicijumske doline pa sve do Evrope, Australije i Azije. 
Stalna strast koja obuzima i spaja sve ljude sveta, donosi i promoviše timski duh. Sport koji se pretvara u pogon, odlučnost i slogan TAG Heuer-a #dontcrackunderpressure; Moćno mentalno stanje koje omogućava vozačima da prevaziđu naizgled nemoguće izazove poput savlađivanja Dolomita.

Jedan od najatraktivnijih biciklističkih događaja u svetu, Giro d`Italia ( Đir/Krug po Italiji), otpočeće 4. maja, a završiće  se 27. maja.

pročitaj još

28. 05. 2018.

Danijel Rikardo, nesalomiv pod pritiskom na prestižnoj Velikoj nagradi Monaka

TAG Heuer je veoma ponosan na pobedu Aston Martin Red Bull Racing vozača Danijela Rikarda proteklog vikenda na prestižnoj Monaco Grand Prix Formula 1 trci.

25. 05. 2018.

Fudbalska legenda Lotar Mateus u novom izazovu

Pod magijom električne neizvesnosti

21. 05. 2018.

Kara Delevinj promovisala novu kampanju na Menhetnu

Ambasadorka brenda TAG Heuer, Kara Delevinj, prisustvovala je promociji i potpisivanju nove kampanje koju je nedavno snimila ekluzivno u Africi u društvu lava.

17. 05. 2018.

Novi TAG Heuer Carrera Chronograph GMT

U čast 55 godina od kada je kreiran prvi Heuer Carrera sat, TAG Heuer predstavlja novi TAG Heuer Carrera sa Heuer 02 mehanizmom i GMT funkcijom.

11. 05. 2018.

Kada se susretnu fudbal i automobilizam

U susret Grand Prix-u u Barseloni koji će se održati u nedelju 13.maja, TAG Heuer je okupio troje velikih sportista na ekskluzivnom događaju.

  • Tag Heuer
  • Aquaracer
  • AQUARACER LADY QUARTZ WATCH 27 mm
Pogledaj
  • Tag Heuer
  • Carrera
  • CALIBRE 16 / AUTOMATIC CHRONOGRAPH 41MM
Pogledaj