TAG Heuer predstavlja najskuplji connected sat na svetu sa 589 dijamanata

Po ceni od 162.000 EUR (190.000 CHF) TAG Heuer je lansirao model sata Connected Modular koji je kompletno izrađen od belog zlata i ukrašen baguette dijamantima težine 23.35 karata- TAG Heuer Connected Full Diamonds.

Ceo svet s nestrpljenjem je očekivao sajam časovničarstva SIHH 2018 koji otpočinje danas 15. januara i traje do 19.januara u Ženevi. Profesionalci iz celog sveta, novinari kao i ljubitelji vrhunskog časovničarstva, okupiće se povodom događaja Geneva Days 2018 koji predstavlja najveće inovacije iz vrhunskog časovničarstva.

U prethodnoj godini TAG Heuer je svetu predstavio modularnu verziju connected sata, TAG Heuer Modular 45. Dosledan imidžu koji ima kao proizvođač luksuznih švajcarskih satova, prirodan korak je bio da TAG Heuer lansira connected sat klasičnog dizajna, kreiran ne od nekog popularnog materijala kakav je titanijum, već od dragocenog plemenitog materijala kao što su belo zlato i dijamanti.

Najnovija verzija pomenutog sata TAG Heuer connected full diamonds je kompletno ukrašena. Sat poseduje kućište prečnika 45mm izrađenog od 18K PD125 poliranog belog zlata, i čak 589 VVS baguette dijamanata koji ukrašavaju koronu sata (njih 78), lugove (njih 16) dok narukvicu sata ukrašava ukupno 495 dijamanata, težine 23.35 karata.

Ovaj časovničarski dragulj dolazi sa Calibre 5 mehaničkim modulom takođe u svetlucavoj verziji koja ističe okvir sa 72 dijamanta promera 1.5 mm.

Set je predsatvljen u veličanstvenom  luksuznom kućištu i svedenim nijansama. Razvijen u saradnji sa Intelom i GoogleTM, TAG Heuer Connected Modular 45 Full Diamond je apsolutno elegantan, funcionalan sa finišima karakterističnim za fino časovničarstvo.

Luksuzni sat sadrži 150 godina ekspertize, stručnosti i tradicije koje su inkorporirane u DNK TAG Heuer brenda i manufakture osnovane u La Chaux-de-Fonds koja je kolevka švajcarskog časovničarstva.

Kuriozitet je što je ovaj sat egzemplar originalnog kocepta connected satova koji u svetu nije viđen do sada. Connected modul je zamenljiv sa mehaničkim modulom Haute Horlogerie – sat sa 3 kazaljke Calibre 5, Chronograph Calibre 16 ili Chronograph Tourbillon sa COSC certifikatom. Modularni koncept se takođe odnosi i na lugove i na narukvicu. Sat je vodootporan do 50 metara i sadrži GPS, NFC senzor za plaćanja, fantastičan AMOLED ekran visoke rezolucije i brojne raznovrsne prilagodljive brojčanike sa Google Wear 2.0 i novom Companion App za poboljšanje softverskog iskustva.

 

pročitaj još

28. 05. 2018.

Danijel Rikardo, nesalomiv pod pritiskom na prestižnoj Velikoj nagradi Monaka

TAG Heuer je veoma ponosan na pobedu Aston Martin Red Bull Racing vozača Danijela Rikarda proteklog vikenda na prestižnoj Monaco Grand Prix Formula 1 trci.

25. 05. 2018.

Fudbalska legenda Lotar Mateus u novom izazovu

Pod magijom električne neizvesnosti

21. 05. 2018.

Kara Delevinj promovisala novu kampanju na Menhetnu

Ambasadorka brenda TAG Heuer, Kara Delevinj, prisustvovala je promociji i potpisivanju nove kampanje koju je nedavno snimila ekluzivno u Africi u društvu lava.

17. 05. 2018.

Novi TAG Heuer Carrera Chronograph GMT

U čast 55 godina od kada je kreiran prvi Heuer Carrera sat, TAG Heuer predstavlja novi TAG Heuer Carrera sa Heuer 02 mehanizmom i GMT funkcijom.

11. 05. 2018.

Kada se susretnu fudbal i automobilizam

U susret Grand Prix-u u Barseloni koji će se održati u nedelju 13.maja, TAG Heuer je okupio troje velikih sportista na ekskluzivnom događaju.

  • Tag Heuer
  • Carrera
  • CALIBRE 16 DAY-DATE / AUTOMATIC CHRONOGRAPH 41MM
Pogledaj