TAG Heuer u saradnji sa Košarkaškim Savezom Kine lansirao “Rookie of the Month” inicijativu

Zhao Rui, igrač kluba Guangdong Dongguan Bank Club poneo je prvu titulu ‘’Rookie of the Month” (Novajlija meseca) od strane TAG Heuera i Kineske Košarkaše lige.

Ovog meseca, TAG Heuer je zajedno sa Kineskim Košarkaškim Savezom (CBA), kako bi motivisao mlade igrače pokrenuo inicijativu "Rookie of the month" (Novajlija meseca). Ceremonija dodele nagrade "Rookie of the month” održana je tačno pre igre klubova Guangdong Dongguan Bank i Shanki Fenjiu. Kao Zvanični Sat i Sponzor Vremena Kineske Košarkaške lige, TAG Heuer i Iao Ming, predsednik Kineskog Košarkaškog Saveza, najavili su da podržavaju mlade igrače, na konferenciji za novinare koja je ranije održana tog dana.

Kineska Košarkaška Liga ne prestaje da se razvija u poslednje vreme –ima dužu sezonu, intenzivniji period emitovanja, obogaćen sadržaj i više lokalnih igrača koji su se pridružili igri. Zbog toga je bila savršena prilika za TAG Heuer da pokrene inicijativu “Rookie of the month.” Svakog meseca, švajcarski časovničarski brend će nominovati pet novajlija i navijači će moći da glasaju na internetu na zvaničnoj Wechat platformi TAG Heuer-a za svog omiljenog igrača. Titulu "Rookie of the month” poneće onaj sa najviše glasova.

Prvu laskavu titulu “Rookie of the Month” poneo je Zhao Rui iz Guangdong Dongguan Bank kluba.

Kao rastući talenat već drugu godinu u Kineskoj Košarkaškoj Ligi, Zhao je postigao dvostruko više od 22 poena i 12 skokova u odlučujućoj utakmici koja se odigrala u Šangaju u novembru. Novopostignuti rezultati su oborili njegov rekord u karijeri.

TAG Heuer ima nepokolebljivu veru u kultivaciju mladih sportista u ranoj fazi. Brend čvrsto veruje da su mladi igrači okosnica nacionalnih sportova, a kineski sportovi postaju sve bolji zahvaljujući veri mladih igrača u izazivanje sebe i pomeranje granica . Pored toga, TAG Heuer ohrabruje mlade igrače da razviju karijere sa ozbiljnim i pozitivnim stavom. Ako se igrač može usredsrediti na proces borbe i stalno izazivati prošlost i prevazići budućnost, čak i novajlija zaslužuje poštovanje i priznanje, bez obzira na to da li je uspešan. To je pravo značenje #DontCrackUnderPressure motoa koji zagovara TAG Heuer.

"Rookie of the Month" je druga inicijativa TAG Heuer-a za podršku mladim igračima. Tokom perioda Nemačke fudbalske lige (DFL) u februaru ove godine, putem onlajn glasanja, TAG Heuer dodelio je Bundesliga Rookie Award mladim talentima sa odličnim performansama. U avgustu ove godine TAG Heuer je proširio saradnju sa Kineskom Fudbalskim Savezom Super Lige kako bi pokrenuo projekat U23 Pioneer, fokusirajući se na rast mladih fudbalera i pomažući dalji razvoj kineskog fudbala. Ista inicijativa pokrenuta je i sa Japanskom J. ligom kao i Filipinskom Košarkaškom Asocijacijom. Zajedno sa svojim partnerima, misija TAG Heuer-a je da prenese duh #DontCrackUnderPressure i podstakne ove mlade igrače da se suoče sa izazovima i nikada ne prestanu da pomeraju limite u cilju usavršavanja.

 

pročitaj još

17. 01. 2018.

Noviteti koje TAG Heuer predstavlja u Ženevi

TAG Heuer na izložbi Geneva Days predstavlja novitete za 2018 godinu.

15. 01. 2018.

TAG Heuer predstavlja na sajmu SIHH 2018, najskuplji connected sat na svetu

Po ceni od 162.000 EUR (190.000 CHF) TAG Heuer je lansirao model sata Connected Modular koji je kompletno izrađen od belog zlata i ukrašen baguette dijamantima težine 23.35 karata- TAG Heuer Connected Full Diamonds.

12. 01. 2018.

TAG Heuer izazov Cycle for Survival okupio je brojne slavne ličnosti

TAG Heuer je organizovao svojevrstan izazov Cycle for Survival kojem su se odazvale brojne slavne ličnosti –prijatelji i ambasadori brenda u cilju prikupljanja sredstava za pokret Cycle for Survival, (Biciklom za opstanak) koji se bori za pobedu najtežih

01. 01. 2018.

Žeraldin Fasnaht, leteća zvezda u alpskoj noći

Žeraldin Fasnaht je jedna od najpoznatijih wing suit zvezda. Sigurno ste bili u prilici da je vidite kako u svom specijalno dizajniranom odelu sa krilima, krstari između planininskih vrhova, rizikujući život, ali njen adrenalin je jači od bilo kog straha.

27. 12. 2017.

Sat kao ultimativni praznični poklon

Bliži se kraj godine i uveliko razmišljate šta pokloniti voljenoj osobi za Božić ili Novu godinu.

  • Tag Heuer
  • Formula 1
  • FORMULA 1 LADY STEEL AND CERAMIC 37MM
Pogledaj
  • Tag Heuer
  • Aquaracer
  • AQUARACER CALIBRE 5 AUTOMATIC WATCH 34MM
Pogledaj