TAG Heuer – zvanični sponzor Giro d’Italia na dva i četiri točka

Tokom italijanskog debija FIA Formula E E-Prix u Rimu 14.aprila, TAG Heuer je objavio svoje zeleno partnerstvo, koje će biti zasnovano na motoru sa nultim emisijama: Giro, za pionirsku sezonu Giro d’Italia sa električnim biciklima.

Kako bi predstavili ovo partnerstvo, održana je izuzetna proba: trka Formula E automobila sa E-biciklom, u samom srcu Rima, tačnije, na istoj stazi gde se odigrala prva E-trka. Vozači koji su dobili priliku da zasijaju tokom ovog događaja su italijanski F1 vozač Đankarlo Fisikela, kao i mladi trkački talenat Italije, Đani Moskon.

TAG Heuer: brza i zelena avangarda

Kada god da se pojavi novo i zeleno takmičenje, TAG Heuer želi da bude deo tog događaja. Isti entuzijazam koji je doveo TAG Heuer brend do pozicije osnivača/partnera prvog pionirskog električnog svetskog šampionata Formula E, sada ih navodi dalje, prema dvotočkašima. TAG Heuer je zvanični merač vremena za drugu sezonu jednog od najšarmantnijih biciklističkih nadmetanja u svetu, Giro d’Italia, a sada istu ulogu sa ponosom preuzima u sklopu Giro E koncepta takođe.

Vozi kao profesionalac, razmišljaj zeleno

Giro E predstavlja nultu sezonu inovativne električne strane Giro d’Italia, koja se pre svega obraća vozačima koji nisu profesionalci. Stazu kojom se inače kreću profi vozači okupiraće električni bicikli i vozači entuzijasti, koji su jednostavno došli po svoju dozu uzbuđenja.

Cela ova priča otvara sasvim novi svet za strastvene vozače, na putu ka novim otkrićima. Ovim partnerstvom, koje ide u istom smeru kao Formula E, TAG Heuer želi da promoviše otvoreni um, preuzimanje rizika i avangardu u stilu nultih emisija, kako bi pomogao poboljšanje zdravog i sportskog ponašanja, sa istim izazovnim duhom, koji donose velika, profesionalna takmičenja.

Početak Giro E nulte sezone biće 8.maja u Kataniji na Siciliji, na padinama Etna vulkana.

TAG Heuer je ponosni partner i osnivč, kao i zvanični merač vremena Formula E šampionata od 2014.godine, a to partnerstvo je obnovljeno tokom sajma automobila u Ženevi, održanog pre mesec dana.

pročitaj još

28. 05. 2018.

Danijel Rikardo, nesalomiv pod pritiskom na prestižnoj Velikoj nagradi Monaka

TAG Heuer je veoma ponosan na pobedu Aston Martin Red Bull Racing vozača Danijela Rikarda proteklog vikenda na prestižnoj Monaco Grand Prix Formula 1 trci.

25. 05. 2018.

Fudbalska legenda Lotar Mateus u novom izazovu

Pod magijom električne neizvesnosti

21. 05. 2018.

Kara Delevinj promovisala novu kampanju na Menhetnu

Ambasadorka brenda TAG Heuer, Kara Delevinj, prisustvovala je promociji i potpisivanju nove kampanje koju je nedavno snimila ekluzivno u Africi u društvu lava.

17. 05. 2018.

Novi TAG Heuer Carrera Chronograph GMT

U čast 55 godina od kada je kreiran prvi Heuer Carrera sat, TAG Heuer predstavlja novi TAG Heuer Carrera sa Heuer 02 mehanizmom i GMT funkcijom.

11. 05. 2018.

Kada se susretnu fudbal i automobilizam

U susret Grand Prix-u u Barseloni koji će se održati u nedelju 13.maja, TAG Heuer je okupio troje velikih sportista na ekskluzivnom događaju.

  • Tag Heuer
  • Aquaracer
  • AQUARACER CALIBRE 5 AUTOMATIC WATCH 40.5MM
Pogledaj