I.N.O.X. V namenjen je heroinama svakodnevnice

Sloboda, odvažnost i autentičnost karakterišu nove modele I.N.O.X. V sata.

I.N.O.X. V je sat koji je svojim dizajnom odvažan poput moderne žene koja ga nosi. Ona je jaka, snažna, kreativna i senzitivna  sa neverovatnom sposobnošću da se prilagodi svim modernim izazovima. Današnje super žene kreirane autentičnim karakterima, voljom i načinom života, teško pronalaze zadovoljstvo u moru stvari koje su im nametnute i jedino su u konstantnoj i očajnoj potrazi za dodatnim vremenom. Njihova najveća dragocenost jeste vreme.

Svestrani aksesoar, sa mnogim licima i za svaku priliku, I.N.O.X. V je ultimativni kompanjon svake nezavisne i odlučne žene u kalkulisanju vremenom.

 Pouzdan i ultra-otporan, ženstven, ali jak.

Svestranoj garderobi je potreban svestrani sat, pa je I.N.O.X. V elegantan i rafiniran  kako bi se prilagodio vašim svakodnevnim autfitima.

Iz tog razloga, nova I.N.O.X V kolekcija nudi širok opseg modela poput onog sa ružičastim brojčanikom, narukvicom i pink PVD premazom, kada su u pitanju kazaljke i markeri. Sat poseduje kućište prečnika 37mm od nerđajućeg čelika sa PVD premazom od roze zlata kao i koronom u istoj boji.

Na raspolaganju vam je i model sa crnim kaišem i brojčanikom sa pink PVD premazom na kazaljkama i markerima. Kućište mu je prečnika 37mm od nerđajućeg čelika sa PVD premazom od roze zlata kao i koronom u istoj boji.

Ukoliko želite trendi osvežavajuću verziju sata, možete se opredeliti za model koji krasi višebojna nato narukvica sa insertovanim detaljima od kože. I ovaj model poseduje kućište prečnika 37mm od nerđajućeg čelika u srebrnoj nijansi. Moderan i visokih perfomansi, ovaj je časovnik simbol današnje multitasking heroine, biznis žene, majke i sportiskinje koja ne mora da bira da li da bude krhka ili snažna, kada realno može i jedno i drugo…

Sada uz pomoć jedinstvenog sata, za čiju je izradu trebalo ukupno 3 godine i njegovih novih modela, žene lakše posmatraju kako protiče njihovo vreme i upravljuju njime, završavajući svaki dan kao pobednice. Jer, V je simobol pobede (Victory). Ukupno 130 testova izdržljivosti pretrpeo je ovaj sat, pre nego što je rođen. Baš poput žena koje su non-stop u svakodnevnim životnim iskušenjima i ovaj sat preživeo je niz izazova s kojima će morati da se nosi u svakodnevnim ženskim akcijama.

Sat I.N.O.X. V. je vodootporan do 200m dubine i pokreće ga švajcarski kvarcni mehanizam Ronda 715.

Naći će se u prodaji širom sveta od maja 2018. godine.

 

pročitaj još

22. 05. 2018.

Novi Victorinox Alliance Sport

Ukoliko ste u potrazi za pravim sportskim satom, onim koji emituje slobodan i neustrašiv sportski duh, onda je novi Victorinox Alliance Sport pravi sat za vas.

07. 05. 2018.

Novi I.N.O.X. Professional Diver Titanium

Izdržljiv, otporan i neverovatno lagan…

23. 04. 2018.

Otporan, moderan, vremenski relevantan - I.N.O.X. Mechanical

Konačno je I.N.O.X. Mechanical stigao…

09. 04. 2018.

Kako da nosite sat u zlatnoj boji

Kada su zlatni satovi u pitanju postoje podeljena mišljenja, s razlogom.

18. 02. 2018.

Nova I.N.O.X. CARBON limitirana edicija

50% lakša i 5 puta otpornija od čelika, I.N.O.X. Carbon limitirana edicija satova poseduje kućište prečnika 43 mm izrađeno od karbona...