I.N.O.X. V Snaga je novo ime za lepotu

Danas se od žena očekuje da budu snažne, ženstvene, pametne, nezavisne, podjednako uspešne na poslu kao i kod kuće. I naravno, lepe.

I sad dolazi ono pitanje u ovoj nemogućoj misiji za mnoge savremene žene: “Pa gde sve to ima, osim kod braće Grim?” Da li realno postoje žene koje odgovaraju svim gore navedenim atributima?

Dok se mnoge današnje žene često preispituju šta su to dobile ili izgubile emancipacijom, jureći između ručkova sa klijentima i menjanja pelena, proverom mejlova i odlazaka na časove joge, činjenica je da im svima nedostaje vreme. Današnje super žene kreirane jedinstvenim karakterima, voljom i načinom života, teško pronalaze zadovoljstvo u moru stvari koje su im nametnute i jedino su u konstantnoj i očajnoj potrazi za dodatnim vremenom.

Zbog toga stiže novi I.N.O.X. V sat koji se “divi” savremenoj ženi. Onoj koja postiže sve, zahvaljujući dobroj organizaciji. Onoj koja žonglira između putovanja, odlazaka u pozorište sa decom ili potpisivanja važnog ugovora. I.N.XO.X V na volšeban način slavi snagu, jer snaga je definitivno novo ime za lepotu. Lepota je u snazi.

Moderan i visokih perfomansi, ovaj je časovnik simbol današnje multitasking žene, majke, supruge, menadžerke i avanturistkinje, koja ne mora da bira da li da bude ženstvena ili snažna, kada realno može i jedno i drugo…

Sada uz pomoć jedinstvenog sata, za čiju je izradu trebalo ukupno 3 godine, žene lakše posmatraju kako protiče njihovo vreme i upravljuju njime, završavajući svaki dan kao pobednice. Ukupno 130 testova izdržljivosti pretrpeo je ovaj sat, pre nego što je rođen. Baš poput žena koje su non-stop u svakodnevnim životnim iskušenjima i ovaj sat preživeo je niz izazova s kojima će morati da se nosi u svakodnevnim ženskim akcijama. Primećujete i sličnost?

Sat je otporan, antikorozivan je, preživljava sudar sa mnogobrojnim predmetima dok kopate po tašni u potrazi za ključevima od kola, trpi najdužu trku na štiklama dok kroz park jurcate za klincima ili se probijate kroz gužvu u diskoteci.

I.N.O.X. V je istovremeno robustan i suptilan, baš kao vaša mala crna haljina, koju možete nositi u mnogim prilikama. Sposoban je da izdrži pad sa 10 metara visine, izloženost termalnim šokovima i preživi u ekstremnim uslovima velikih nadmorskih visina. Idealan je partner savremenoj ženi koja hendluje životom, bez žalbe i sa stilom.

Najbolje od svega je što I.N.O.X. V dolazi u 4 različite varijante, pa se i stilski prilagođava različitim karakterima modernih žena.

U ponudi su četiri modela sa čeličnim kućištem prečnika 37mm, pa je izbor sata svojevrstan poziv na individualnost. Vaše je da odlučite da li ćete crnu verziju sa crnim brojčanikom i odgovarajućom gumenom narukvicom u istoj boji, ili pak, beli za one sa suptilnijim ukusom i nežnijim karakterom. Dva primerka ovoga sata ponuđena sa modnim detaljem Naimakka paracord narukvicom, za žene koje preferiraju kežual stil. Birajte između plavog ili sivog tekstila narukvice.

Ovo je sat koji odražava moć ženskog pola. Ovo je sat za ženu koja kaže “Ja odlučujem da odaberem”, a ne “ja sam odabir”. Jer sve u životu je stvar odluke, da napravimo izbore koje mi želimo.

Budite odlučne da istrajete u vizionarstvu, vitalnosti i veštini. Zato je I.N.O.X V  kao stvoren za vas. V kao Victory, za sve žene pobednice.

 

 

pročitaj još

22. 05. 2018.

Novi Victorinox Alliance Sport

Ukoliko ste u potrazi za pravim sportskim satom, onim koji emituje slobodan i neustrašiv sportski duh, onda je novi Victorinox Alliance Sport pravi sat za vas.

07. 05. 2018.

Novi I.N.O.X. Professional Diver Titanium

Izdržljiv, otporan i neverovatno lagan…

30. 04. 2018.

I.N.O.X. V namenjen je heroinama svakodnevnice

Sloboda, odvažnost i autentičnost karakterišu nove modele I.N.O.X. V sata.

23. 04. 2018.

Otporan, moderan, vremenski relevantan - I.N.O.X. Mechanical

Konačno je I.N.O.X. Mechanical stigao…

09. 04. 2018.

Kako da nosite sat u zlatnoj boji

Kada su zlatni satovi u pitanju postoje podeljena mišljenja, s razlogom.