I.N.O.X. V Snaga je novo ime za lepotu

Danas se od žena očekuje da budu snažne, ženstvene, pametne, nezavisne, podjednako uspešne na poslu kao i kod kuće. I naravno, lepe.

I sad dolazi ono pitanje u ovoj nemogućoj misiji za mnoge savremene žene: “Pa gde sve to ima, osim kod braće Grim?” Da li realno postoje žene koje odgovaraju svim gore navedenim atributima?

Dok se mnoge današnje žene često preispituju šta su to dobile ili izgubile emancipacijom, jureći između ručkova sa klijentima i menjanja pelena, proverom mejlova i odlazaka na časove joge, činjenica je da im svima nedostaje vreme. Današnje super žene kreirane jedinstvenim karakterima, voljom i načinom života, teško pronalaze zadovoljstvo u moru stvari koje su im nametnute i jedino su u konstantnoj i očajnoj potrazi za dodatnim vremenom.

Zbog toga stiže novi I.N.O.X. V sat koji se “divi” savremenoj ženi. Onoj koja postiže sve, zahvaljujući dobroj organizaciji. Onoj koja žonglira između putovanja, odlazaka u pozorište sa decom ili potpisivanja važnog ugovora. I.N.XO.X V na volšeban način slavi snagu, jer snaga je definitivno novo ime za lepotu. Lepota je u snazi.

Moderan i visokih perfomansi, ovaj je časovnik simbol današnje multitasking žene, majke, supruge, menadžerke i avanturistkinje, koja ne mora da bira da li da bude ženstvena ili snažna, kada realno može i jedno i drugo…

Sada uz pomoć jedinstvenog sata, za čiju je izradu trebalo ukupno 3 godine, žene lakše posmatraju kako protiče njihovo vreme i upravljuju njime, završavajući svaki dan kao pobednice. Ukupno 130 testova izdržljivosti pretrpeo je ovaj sat, pre nego što je rođen. Baš poput žena koje su non-stop u svakodnevnim životnim iskušenjima i ovaj sat preživeo je niz izazova s kojima će morati da se nosi u svakodnevnim ženskim akcijama. Primećujete i sličnost?

Sat je otporan, antikorozivan je, preživljava sudar sa mnogobrojnim predmetima dok kopate po tašni u potrazi za ključevima od kola, trpi najdužu trku na štiklama dok kroz park jurcate za klincima ili se probijate kroz gužvu u diskoteci.

I.N.O.X. V je istovremeno robustan i suptilan, baš kao vaša mala crna haljina, koju možete nositi u mnogim prilikama. Sposoban je da izdrži pad sa 10 metara visine, izloženost termalnim šokovima i preživi u ekstremnim uslovima velikih nadmorskih visina. Idealan je partner savremenoj ženi koja hendluje životom, bez žalbe i sa stilom.

Najbolje od svega je što I.N.O.X. V dolazi u 4 različite varijante, pa se i stilski prilagođava različitim karakterima modernih žena.

U ponudi su četiri modela sa čeličnim kućištem prečnika 37mm, pa je izbor sata svojevrstan poziv na individualnost. Vaše je da odlučite da li ćete crnu verziju sa crnim brojčanikom i odgovarajućom gumenom narukvicom u istoj boji, ili pak, beli za one sa suptilnijim ukusom i nežnijim karakterom. Dva primerka ovoga sata ponuđena sa modnim detaljem Naimakka paracord narukvicom, za žene koje preferiraju kežual stil. Birajte između plavog ili sivog tekstila narukvice.

Ovo je sat koji odražava moć ženskog pola. Ovo je sat za ženu koja kaže “Ja odlučujem da odaberem”, a ne “ja sam odabir”. Jer sve u životu je stvar odluke, da napravimo izbore koje mi želimo.

Budite odlučne da istrajete u vizionarstvu, vitalnosti i veštini. Zato je I.N.O.X V  kao stvoren za vas. V kao Victory, za sve žene pobednice.

 

 

pročitaj još

09. 04. 2018.

Kako da nosite sat u zlatnoj boji

Kada su zlatni satovi u pitanju postoje podeljena mišljenja, s razlogom.

18. 02. 2018.

Nova I.N.O.X. CARBON limitirana edicija

50% lakša i 5 puta otpornija od čelika, I.N.O.X. Carbon limitirana edicija satova poseduje kućište prečnika 43 mm izrađeno od karbona...

27. 12. 2017.

Sat kao ultimativni praznični poklon

Bliži se kraj godine i uveliko razmišljate šta pokloniti voljenoj osobi za Božić ili Novu godinu.

22. 12. 2017.

Victorinox MAVERICK BLACK EDITION- Zanimljiv, odlučan i pouzdan

VICTORINOX MAVERICK BLACK EDITION je instrument za savremenu funkcionalnost.

09. 10. 2017.

Sedam satova za svaku važnu životnu etapu

Postoji sat za svaku životnu fazu i jedno je sigurno-niko nikada nije zaboravio trenutak kada je dobio svoj prvi pravi sat za odrasle.

  • Victorinox
  • Chrono Classic
  • CHRONO CLASSIC 1/100
Pogledaj