Nova srebrna boja za Victorinox Swiss Army Chrono Classic 1/100 muški sat

Izvanredni hronograf Victorinox Swiss Army satova, Chrono Classic 1/100, koji precizno meri vreme do 1 stotinke sekunde, ove godine dolazi i u novoj, srebrnoj boji.

Besprekorni kvalitet i maksimalna pouzdanost, poput svih modela Victorinox Swiss Army satova, uspešno spaja jedinstvenu funkcionalnost s modernim, elegantnim dizajnom. Nova, srebrna boja dodatno naglašava njegov karakterističan i upečatljiv dizajn. Chrono Classic 1/100 inspiriran je ikonom Victorinoxa – legendarnim švajcarskim nožićem. Mnogi dizajnerski elementi preuzeti su s ovog slavnog multifunkcijskog alata, kao što je uzorak koji prekriva krugove hronografa i oblik nožića na dnu kazaljke koja meri sekunde.

Dvostrukim pritiskom na krunu sata, Chrono Classic 1/100 pretvara se u štopericu preciznu do 1/100 sekunde. Dva rotirajuća diska iznad šest sati analogno mere 10-inke i 100-inke sekunde. Ovaj genijalni mehanizam jedinstveno je obeležje švajcarskog Soprod FM13D kvarcnog mehanizma, na kojem je Victorinox Swiss Army blisko sarađivao s proizvođačem tokom dizajna i izrade.

Chrono Classic 1/100 može se izabrati s čeličnim ili crnim kožnim kaišem. Koža se boji na prirodni, ekološki način, a Victorinox Swiss Army je jedan od retkih proizvođača satova koji koriste ove, za prirodu neškodljive procese.

Chrono Classic 1/100 dostojan je naslednik originalnog švajcarskog nožića i svih Victorinox Swiss Army satova. Dizajniran da bude praktičan, funkcionalan i pouzdan, ovaj sat, u svom novom, srebrnom izdanju predstavlja spoj klasične elegancije i inovativne tehnologije.

 

pročitaj još

22. 05. 2018.

Novi Victorinox Alliance Sport

Ukoliko ste u potrazi za pravim sportskim satom, onim koji emituje slobodan i neustrašiv sportski duh, onda je novi Victorinox Alliance Sport pravi sat za vas.

07. 05. 2018.

Novi I.N.O.X. Professional Diver Titanium

Izdržljiv, otporan i neverovatno lagan…

30. 04. 2018.

I.N.O.X. V namenjen je heroinama svakodnevnice

Sloboda, odvažnost i autentičnost karakterišu nove modele I.N.O.X. V sata.

23. 04. 2018.

Otporan, moderan, vremenski relevantan - I.N.O.X. Mechanical

Konačno je I.N.O.X. Mechanical stigao…

09. 04. 2018.

Kako da nosite sat u zlatnoj boji

Kada su zlatni satovi u pitanju postoje podeljena mišljenja, s razlogom.