Nova srebrna boja za Victorinox Swiss Army Chrono Classic 1/100 muški sat

Izvanredni hronograf Victorinox Swiss Army satova, Chrono Classic 1/100, koji precizno meri vreme do 1 stotinke sekunde, ove godine dolazi i u novoj, srebrnoj boji.

Besprekorni kvalitet i maksimalna pouzdanost, poput svih modela Victorinox Swiss Army satova, uspešno spaja jedinstvenu funkcionalnost s modernim, elegantnim dizajnom. Nova, srebrna boja dodatno naglašava njegov karakterističan i upečatljiv dizajn. Chrono Classic 1/100 inspiriran je ikonom Victorinoxa – legendarnim švajcarskim nožićem. Mnogi dizajnerski elementi preuzeti su s ovog slavnog multifunkcijskog alata, kao što je uzorak koji prekriva krugove hronografa i oblik nožića na dnu kazaljke koja meri sekunde.

Dvostrukim pritiskom na krunu sata, Chrono Classic 1/100 pretvara se u štopericu preciznu do 1/100 sekunde. Dva rotirajuća diska iznad šest sati analogno mere 10-inke i 100-inke sekunde. Ovaj genijalni mehanizam jedinstveno je obeležje švajcarskog Soprod FM13D kvarcnog mehanizma, na kojem je Victorinox Swiss Army blisko sarađivao s proizvođačem tokom dizajna i izrade.

Chrono Classic 1/100 može se izabrati s čeličnim ili crnim kožnim kaišem. Koža se boji na prirodni, ekološki način, a Victorinox Swiss Army je jedan od retkih proizvođača satova koji koriste ove, za prirodu neškodljive procese.

Chrono Classic 1/100 dostojan je naslednik originalnog švajcarskog nožića i svih Victorinox Swiss Army satova. Dizajniran da bude praktičan, funkcionalan i pouzdan, ovaj sat, u svom novom, srebrnom izdanju predstavlja spoj klasične elegancije i inovativne tehnologije.

 

pročitaj još

18. 02. 2018.

Nova I.N.O.X. CARBON limitirana edicija

50% lakša i 5 puta otpornija od čelika, I.N.O.X. Carbon limitirana edicija satova poseduje kućište prečnika 43 mm izrađeno od karbona...

27. 12. 2017.

Sat kao ultimativni praznični poklon

Bliži se kraj godine i uveliko razmišljate šta pokloniti voljenoj osobi za Božić ili Novu godinu.

22. 12. 2017.

Victorinox MAVERICK BLACK EDITION- Zanimljiv, odlučan i pouzdan

VICTORINOX MAVERICK BLACK EDITION je instrument za savremenu funkcionalnost.

09. 10. 2017.

Sedam satova za svaku važnu životnu etapu

Postoji sat za svaku životnu fazu i jedno je sigurno-niko nikada nije zaboravio trenutak kada je dobio svoj prvi pravi sat za odrasle.

07. 09. 2017.

Victorinox AIRBOSS MECHANICAL limitirana edicija

Beskrajno plavetnilo okeana i neba inspiriali su dva nova VICTORINOX AIRBOSS MECHANICAL sata limitirane edicije...