Novi Victorinox Alliance Sport

Ukoliko ste u potrazi za pravim sportskim satom, onim koji emituje slobodan i neustrašiv sportski duh, onda je novi Victorinox Alliance Sport pravi sat za vas.

Spreman za obaranje novih rekorda

U jednostavnom režimu hronografa, njegove funkcije su od suštinskog značaja za merenje događaja bez resetovanje na nulu (add) ili za čitanje srednjeg vremena dok nastavljate da pratite svoj tajming (split). Alliance Sport meri svaki trenutak vašeg života i prati vas u svim vašim avanturama!

U svakom trenutku, bez obzira da li imate potrebu za brzinom ili želite da testirate svoje limite u nekom ektremnom sportu, u vožnji biciklom, trčanju ili automobilskim trkama - njegov brzinomer vam omogućava da izmerite pređenu dužinu u miljama po satu.

Novi sportski izazovi

Sa svojim dizajnom inspirisanim Alliance hronografom od 44 mm, Alliance Sport potvrđuje i svoj karakter i njegove karakteristike. Hronograf izrađen od nerđajućeg čelika ili pvd pozlaćenog premaza sa tahimetarskom maskom od aluminijuma sa različitim bojama brojčanika ili  sa koronom u Victorinox prepoznatljivoj crvenoj boji, poseduje štopericu i markere koji su u obliku legendarnog Victorinox Swiss Army nožića kao i datumski prikaz vremena na poziciji 4:30h.

Narukvica sata dostupna je u verziji od čelika, kože i po prvi put u Alliance kolekciji, gumena narukvica je dizajnirana inspirisana siluetom slavnog nožića.

Ovaj sat pokreće švajcarski kvarcni mehanizam Ronda 5030.D i vodootporan je do 100 m dubine.

 Alliance Sport zrači sportskim duhom!Sat će se naći u prodaji od septembra 2018. godine.

Foto Victorinox

pročitaj još

07. 05. 2018.

Novi I.N.O.X. Professional Diver Titanium

Izdržljiv, otporan i neverovatno lagan…

30. 04. 2018.

I.N.O.X. V namenjen je heroinama svakodnevnice

Sloboda, odvažnost i autentičnost karakterišu nove modele I.N.O.X. V sata.

23. 04. 2018.

Otporan, moderan, vremenski relevantan - I.N.O.X. Mechanical

Konačno je I.N.O.X. Mechanical stigao…

09. 04. 2018.

Kako da nosite sat u zlatnoj boji

Kada su zlatni satovi u pitanju postoje podeljena mišljenja, s razlogom.

18. 02. 2018.

Nova I.N.O.X. CARBON limitirana edicija

50% lakša i 5 puta otpornija od čelika, I.N.O.X. Carbon limitirana edicija satova poseduje kućište prečnika 43 mm izrađeno od karbona...