Otporan, moderan, vremenski relevantan - I.N.O.X. Mechanical

Konačno je I.N.O.X. Mechanical stigao…

Od prvog lansiranja I.N.O.X. sata 2014. godine, njegova mehanička verzija je nestrpljivo očekivana. Ovoj izuzetnoj kolekciji bilo je potrebno robusno dodavanje kalibra. Zbog delikatne prirode automatik mehanizma bilo je neophodno uraditi dodatna istraživanja i redizajn da bi ovaj novi model zaživeo.

Na prvi pogled ništa ne razlikuje kvarcni model sata od njegove mehaničke verzije, budući da poseduju identični stil, proporcije i karakteristike, kao i tri kazaljke sa datumskim prikazom vremena.

Međutim, transparentan poklopac kućišta od nerđajućeg čelika prečnika 43mm, prikazuje švajcarski automatik ETA 2824-2 mehanizam, koji stoji iza njega. Giljoš brojčanik, inspirisan slavnim švajcarskim vojničkim nožićem, čini dizajn upadljivim i veoma privlačnim.

Zaštitni znak I.N.O.X.satova, njihova korona je dodatno presvučena pa tako i otpornija na habanje i ogrebotine, zadržavajući visoki sjaj veoma dugo.

Kazaljke i indeksi sata premazani su Super-LumiNova® premazom za superiornu čitljivost i u situacijama ekstremno smanjene vidljivosti, dok je ovaj časovnik vodootporan do 200m dubine.

Očekivali smo novitete, ali stigao je sat sa neočekivanim inovacijama kakva je jedinstvena robusna drvena narukvica - dugotrajna, izdržljiva  i pričvršćena na kožnu podlogu.

Ova savršena inovacija u skladu je sa visokom Victorinox ekološkom osvešćenošću, a savršen je modni detalj.

Sat je naravno dostupan i u verziji sa narukvicom od ispoliranog nerđajućeg čelika kao i sa brojčanicima u teget i crnoj boji.

I.N.O.X Mechanical naći će se u prodaji u oktobru 2018. godine.

Foto kredit Victorinox

pročitaj još

22. 05. 2018.

Novi Victorinox Alliance Sport

Ukoliko ste u potrazi za pravim sportskim satom, onim koji emituje slobodan i neustrašiv sportski duh, onda je novi Victorinox Alliance Sport pravi sat za vas.

07. 05. 2018.

Novi I.N.O.X. Professional Diver Titanium

Izdržljiv, otporan i neverovatno lagan…

30. 04. 2018.

I.N.O.X. V namenjen je heroinama svakodnevnice

Sloboda, odvažnost i autentičnost karakterišu nove modele I.N.O.X. V sata.

09. 04. 2018.

Kako da nosite sat u zlatnoj boji

Kada su zlatni satovi u pitanju postoje podeljena mišljenja, s razlogom.

18. 02. 2018.

Nova I.N.O.X. CARBON limitirana edicija

50% lakša i 5 puta otpornija od čelika, I.N.O.X. Carbon limitirana edicija satova poseduje kućište prečnika 43 mm izrađeno od karbona...