SAT KOJI JE NEUNIŠTIV – Victorinox I.N.O.X. Paracord

Da li ste znali da postoji sat koji može pretrpeti jake udarce o beton, padove sa velikih visina, ekstremno niske i visoke temperature, pa čak i prelazak tenka?

Švajcarska kompanija Victorinox, koja je poznata po proizvodnji kvalitetnih i izdrživih nožića, uspela je da proizvede časovnik, koji je neuništiv. Kako biste opisali performanse čuvenog švajcarskog nožića u I.N.O.X Paracord ručni sat? Možda u dve reči - funkcionalnost i beskompromisan kvalitet.

Četiri godine posmatranja, tri godine razvoja, 421 prototip i 130 testova, uspostavili su novi standard u proizvodnji satova. Iskošena maska koja izgleda kao da je oblikovana nožem, brojčanik čistog i modernog dizajna - ova očigledna jednostavnost, skriva tehničku kompleksnost, dok je savršeno izbalansirana struktura robusna, ali ipak udobna za nošenje.

Victorinox swiss army satovi ovekovečili su viziju svog osnivača, koju je uveo pre više od jednog veka i uspeli da se etabliraju kao predmeti koji mogu da ostvare najviše i najzahtevnije zadatke.

Ovaj časovnik je napravljen da traje i da istovremeno prkosi prošlosti. Sa inovativnim kaišem od paracord materijala koji se koristi za vešanje padobranskih traka i koje je standardizovan od strane američke vojske, može da izdrži impresivnih 250 kg opterećenja! Paracord je materijal koji se može koristiti za vezivanje splavova, pravljenje životinjskih zamki ili ljudskih skloništa.

pročitaj još

18. 02. 2018.

Nova I.N.O.X. CARBON limitirana edicija

50% lakša i 5 puta otpornija od čelika, I.N.O.X. Carbon limitirana edicija satova poseduje kućište prečnika 43 mm izrađeno od karbona...

27. 12. 2017.

Sat kao ultimativni praznični poklon

Bliži se kraj godine i uveliko razmišljate šta pokloniti voljenoj osobi za Božić ili Novu godinu.

22. 12. 2017.

Victorinox MAVERICK BLACK EDITION- Zanimljiv, odlučan i pouzdan

VICTORINOX MAVERICK BLACK EDITION je instrument za savremenu funkcionalnost.

09. 10. 2017.

Sedam satova za svaku važnu životnu etapu

Postoji sat za svaku životnu fazu i jedno je sigurno-niko nikada nije zaboravio trenutak kada je dobio svoj prvi pravi sat za odrasle.

07. 09. 2017.

Victorinox AIRBOSS MECHANICAL limitirana edicija

Beskrajno plavetnilo okeana i neba inspiriali su dva nova VICTORINOX AIRBOSS MECHANICAL sata limitirane edicije...