Victorinox Swiss Army predstavio nove Night Vision modele

Poput superheroja, Night Vision satovi imaju tajnu moć! Preko dana su instrument za prikaz vremena, a noću se, zahvaljujući domišljatom LED sistemu osvetljenja, pretvaraju u prave baterije.

Ove godine, Victorinox Swiss Army proširio je Night Vision kolekciju satova s dva nova modela u upečatljivim i atraktivnim bojama - plavoj i crvenoj.

Svestran poput švajcarskog nožića, svaki Night Vision sat nadograđuje karakteristične kvalitete svih Victorinox Swiss Army satova s čak šest svetlosnih funkcija koje se aktiviraju pomoću dugmeta na kućištu:

Time Vision: Jednim pritiskom dugmeta aktivira se plava LED rasveta koja osvetljava brojčanik i omogućava vidljivost vremena i datuma u svim uslovima;

Night Vision: Dvostrukim pritiskom dugmeta aktivira se bela LED rasveta koja pretvara sat u baterijsku lampu;

Strobe: S tri brza pritiska dugmeta aktivira se poseban signalni način rada belog LED svetla, pretvarajući sat u baterijsku lampu s 150 svetlosnih bljesaka u minuti;

SOS: Pritisak dugmeta u trajanju od 5 sekundi pretvara belo LED osvetljenje u SOS signal za pomoć u Morseovom kodu koji je vidljiv do kilometra udaljenosti;

Location: Crvena LED lampica na poziciji 6 sati treperi diskretno svakih 10 sekundi što omogućava jednostavan pronalazak Nigh Vision sata u mraku;

Battery: Ukoliko crvena LED lampica treperi 3 puta svakih 10 sekundi označava da se približava kraj veka trajanja baterije.

Kombinujući visoki kvalitet i pouzdanost Victorinox Swiss Army satova s atraktivnim, modernim dizajnom i jedinstvenim sistemom osvetljenja, Night Vision sat vam daje super moći na vašem  ručnom zglobu.

pročitaj još

22. 05. 2018.

Novi Victorinox Alliance Sport

Ukoliko ste u potrazi za pravim sportskim satom, onim koji emituje slobodan i neustrašiv sportski duh, onda je novi Victorinox Alliance Sport pravi sat za vas.

07. 05. 2018.

Novi I.N.O.X. Professional Diver Titanium

Izdržljiv, otporan i neverovatno lagan…

30. 04. 2018.

I.N.O.X. V namenjen je heroinama svakodnevnice

Sloboda, odvažnost i autentičnost karakterišu nove modele I.N.O.X. V sata.

23. 04. 2018.

Otporan, moderan, vremenski relevantan - I.N.O.X. Mechanical

Konačno je I.N.O.X. Mechanical stigao…

09. 04. 2018.

Kako da nosite sat u zlatnoj boji

Kada su zlatni satovi u pitanju postoje podeljena mišljenja, s razlogom.