Victorinox Swiss Army redizajnirao Maverick Chronograph

Satovi Maverick istinski su bestselleri Victorinox Swiss Army satova. Njihov izvanredan uspeh nastavlja se redizajnom Maverick Chronograph modela.

Novi dizajn najviše dolazi do izražaja na modernom, pročišćenom brojčaniku, gde su brojke ustupile mesto indeksima, uz izuzetak 3 i 9 sati, radi lakšeg čitanja. Brojčanik sata je sada svetliji i intenzivniji radi razlike u dubini i drugačije završne obrade.

Maverick Chronograph može se izabrati u tonovima švajcarske prirode: crnoj, plavoj, zelenoj i boji čokolade. Iste boje su obod brojčanika, pokretan u oba smera, i gumeni kaiš. Dostupan je i kaiš sata od nerđajućeg čelika, zatim čelika s PVD slojem zlata i dvobojna u kombinaciji čelika i čelika s PVD slojem zlata.

Novi Maverick sat s hronografom ima kućište prečnika 43 mm, a pokreće ga švajcarski kvarcni 5030.D Ronda mehanizam. Staklo brojčanika izrađeno je od safirnog kristala s tri sloja pa je veoma otporno na ogrebotine.

Poput svih Victorinox Swiss Army satova, Maverick kolekciju odlikuje vrhunski kvalitet materijala i izrade i samim tim neverovatna pouzdanost. Garancija na Victorinox Swiss Army satove iznosi 3 godine, što je u skladu s najvišim standardima švajcarskog časovničarstva.

Naoružan svojim novim izgledom, Maverick Chronograph izražava svoj urbani sportski karakter jače nego ikada do sada. On je istinski životni suputnik, stvoren da traje i savršeno se uklapa u moderni životni stil današnjice.

 

pročitaj još

18. 02. 2018.

Nova I.N.O.X. CARBON limitirana edicija

50% lakša i 5 puta otpornija od čelika, I.N.O.X. Carbon limitirana edicija satova poseduje kućište prečnika 43 mm izrađeno od karbona...

27. 12. 2017.

Sat kao ultimativni praznični poklon

Bliži se kraj godine i uveliko razmišljate šta pokloniti voljenoj osobi za Božić ili Novu godinu.

22. 12. 2017.

Victorinox MAVERICK BLACK EDITION- Zanimljiv, odlučan i pouzdan

VICTORINOX MAVERICK BLACK EDITION je instrument za savremenu funkcionalnost.

09. 10. 2017.

Sedam satova za svaku važnu životnu etapu

Postoji sat za svaku životnu fazu i jedno je sigurno-niko nikada nije zaboravio trenutak kada je dobio svoj prvi pravi sat za odrasle.

07. 09. 2017.

Victorinox AIRBOSS MECHANICAL limitirana edicija

Beskrajno plavetnilo okeana i neba inspiriali su dva nova VICTORINOX AIRBOSS MECHANICAL sata limitirane edicije...