Victorinox Swiss Army redizajnirao Maverick Chronograph

Satovi Maverick istinski su bestselleri Victorinox Swiss Army satova. Njihov izvanredan uspeh nastavlja se redizajnom Maverick Chronograph modela.

Novi dizajn najviše dolazi do izražaja na modernom, pročišćenom brojčaniku, gde su brojke ustupile mesto indeksima, uz izuzetak 3 i 9 sati, radi lakšeg čitanja. Brojčanik sata je sada svetliji i intenzivniji radi razlike u dubini i drugačije završne obrade.

Maverick Chronograph može se izabrati u tonovima švajcarske prirode: crnoj, plavoj, zelenoj i boji čokolade. Iste boje su obod brojčanika, pokretan u oba smera, i gumeni kaiš. Dostupan je i kaiš sata od nerđajućeg čelika, zatim čelika s PVD slojem zlata i dvobojna u kombinaciji čelika i čelika s PVD slojem zlata.

Novi Maverick sat s hronografom ima kućište prečnika 43 mm, a pokreće ga švajcarski kvarcni 5030.D Ronda mehanizam. Staklo brojčanika izrađeno je od safirnog kristala s tri sloja pa je veoma otporno na ogrebotine.

Poput svih Victorinox Swiss Army satova, Maverick kolekciju odlikuje vrhunski kvalitet materijala i izrade i samim tim neverovatna pouzdanost. Garancija na Victorinox Swiss Army satove iznosi 3 godine, što je u skladu s najvišim standardima švajcarskog časovničarstva.

Naoružan svojim novim izgledom, Maverick Chronograph izražava svoj urbani sportski karakter jače nego ikada do sada. On je istinski životni suputnik, stvoren da traje i savršeno se uklapa u moderni životni stil današnjice.

 

pročitaj još

22. 05. 2018.

Novi Victorinox Alliance Sport

Ukoliko ste u potrazi za pravim sportskim satom, onim koji emituje slobodan i neustrašiv sportski duh, onda je novi Victorinox Alliance Sport pravi sat za vas.

07. 05. 2018.

Novi I.N.O.X. Professional Diver Titanium

Izdržljiv, otporan i neverovatno lagan…

30. 04. 2018.

I.N.O.X. V namenjen je heroinama svakodnevnice

Sloboda, odvažnost i autentičnost karakterišu nove modele I.N.O.X. V sata.

23. 04. 2018.

Otporan, moderan, vremenski relevantan - I.N.O.X. Mechanical

Konačno je I.N.O.X. Mechanical stigao…

09. 04. 2018.

Kako da nosite sat u zlatnoj boji

Kada su zlatni satovi u pitanju postoje podeljena mišljenja, s razlogom.

  • Victorinox
  • INOX
  • I.N.O.X Black Dial Black Paracord
Pogledaj
  • Victorinox
  • Chrono Classic
  • CHRONO CLASSIC 1/100
Pogledaj